1.5 - 2 seneyi geçti o olaylar sen çok geç kaldın. Sürekli yazılıp çiziliyor ama hala haberi olmayanlar var hayret ediyorum.Bu yaz çalışıp tahmini 40k para kazanacağım 3-4 tane 1660 super ekran kartı almayı düşünüyorum en pahalısı etheryum diye biliyorum etheryum kazacağım tahmini getirisi ne kadar olur bi yardımcı olabilirmisiniz
Kaçak elektrik kullanıyorsan idealCpu mining düşünebilirsin. https://www.hashrate.no/cpus burdan cpu ların kazançlarına da göz atabilirsin.
Bu yaz çalışıp tahmini 40k para kazanacağım 3-4 tane 1660 super ekran kartı almayı düşünüyorum en pahalısı etheryum diye biliyorum etheryum kazacağım tahmini getirisi ne kadar olur bi yardımcı olabilirmisiniz
Neden ki ryzen 9 7900 65 watta çalışabiliyor. Kw 1.4 tl hesabını yap. zeph coin kazdığında günlük 3 dolar alabilirsin 7900 ileKaçak elektrik kullanıyorsan ideal![]()
Bilgisayar aralıksız açık kalacak ve 9 7900 kullanıyorsa rtx 4080-4090 falan kullanıyordur psu'da en az 850w yani elektrik daha fazla gelirNeden ki ryzen 9 7900 65 watta çalışabiliyor. Kw 1.4 TL hesabını yap. zeph coin kazdığında günlük 3 dolar alabilirsin 7900 ile
Bir de şöyle düşün gpu almasına gerek yok 7900 de igpu var. 2x8 ddr5 ram 128 sata ssd ve yeterli bir psu ile rig kurabilir. 300 wattlık psu bile yeter elinde varsa onu da kullanabilir 80+ olması avantaj.Direk olmaz demektense nasıl yapabilirim nelere ihtiyacım var nelere yok diye düşünürsek daha faydalı olur bizim için.Bilgisayar aralıksız açık kalacak ve 9 7900 kullanıyorsa rtx 4080-4090 falan kullanıyordur psu'da en az 850w yani elektrik daha fazla gelir
Kankaaaa kazı işleminde 4090 ile aynı performansı vereceğini mı sanıyorsun sadece işlemciden mining yapılmazBir de şöyle düşün gpu almasına gerek yok 7900 de igpu var. 2x8 ddr5 ram 128 sata ssd ve yeterli bir psu ile rig kurabilir. 300 wattlık psu bile yeter elinde varsa onu da kullanabilir 80+ olması avantaj.Direk olmaz demektense nasıl yapabilirim nelere ihtiyacım var nelere yok diye düşünürsek daha faydalı olur bizim için.
Kankaaaa kazı işleminde 4090 ile aynı performansı vereceğini mı sanıyorsun sadece işlemciden mining yapılmaz
Verdiğim linke tıklayıp ryzen 9 7900 a bakmamışsın.