Öneri 🔥Misafir çocuğu savar KASA🔥

Warband da hızlı savaşı en zor modda açıp çığlıklarını dinliyorum...

Her an patlayacakmış gibi duran bir kasadır kendisi. Evinize misafir çocuğu geldiği zaman kasayı gördükten sonra korkup annesinin yanına ağlayarak gitmesine neden olabilecek kasadır. Böylece misafir çocuğunun bilgisayar oynamak istemesine son bulunmuş olunur.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
rusyada sıradan bir pc kasası

bu kasaya bu parayı vereceğime misafir çocuğu gelsin oynasın gta falan

bence çok haksızlık ediyoruz odamızı ısıtıyo elektrik tassarufu.

bir aralar demiştem buna vereceğim paraya yazık misafir çocuğu gelsin hala aynı düşüncedeyim

Patriot SSD, Tomahawk anakart falan takın buna %100 uyum.

Her şey tamam da Patriot SSD ne alaka hocam :D
1640460533252.png

Bu arada konuya yükselt yapılmış.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Yagi
Her an patlayacakmış gibi duran bir kasadır kendisi. Evinize misafir çocuğu geldiği zaman kasayı gördükten sonra korkup annesinin yanına ağlayarak gitmesine neden olabilecek kasadır. Böylece misafir çocuğunun bilgisayar oynamak istemesine son bulunmuş olunur.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bizim burada öyle küçük çocuklar çok var. O yüzden ana ekranda sadece Pacify,Outlast var. Açıyorum ve sana kolay gelsin diyip odadan çıkıyorum. 5 DK sonra bilgisayar elimde oluyor :D

Güzel kalorifermiş, yoğuşmalı kombi ile uyumlu mu ?

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bu kasadan iki tane almak bir tane orta halli PC almak demek veya 1 tanesi bir APU sistem parası.
Misafir çocuğunu dövmek daha az acıtır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,262
Üyeler
184,290
Son üye
muhammet3737
Geri