Hayır öyle bir şey yok. Net görmenizi ve numaranın artmamasını sağlıyor.Nasil yok suan gözlük taka taka numaram düşmüyor mu
Hayır öyle bir şey yok. Net görmenizi ve numaranın artmamasını sağlıyor.Nasil yok suan gözlük taka taka numaram düşmüyor mu
dostum gözlük ya da lens göz numaranı düşürmez. cerrahi işlemler hariç göz numaranı düşürecek bir şey de yok.Nasil yok suan gözlük taka taka numaram düşmüyor mu
uzağı göremiyorum yani -1.5-1.5 mi yoksa 1.5 mi anlamadim da
Tamamuzağı göremiyorum yani -1.5
Numaran düzelmez ve artması hiçbir şekilde düzelmez. 4 4 Mibop var bendede.Nasil yok suan gözlük taka taka numaram düşmüyor mu
Anaokulumdan itibaren yani aşağı yukarı 17-18 yıldır gözlük takıyorum. Her yıl düzenli kontrollerimi yaptırmama rağmen herhangi düşme olmadı. Göz Çizdirme ameliyatları var ara bilgi al istersenNasil yok suan gözlük taka taka numaram düşmüyor mu
dostum gözlük ya da lens göz numaranı düşürmez. cerrahi işlemler hariç göz numaranı düşürecek bir
İstemiyorum gözlük iyi o zaman yeni gözlüğe ihtiyacım var daha doğrusu mercek mi adını tam bilmiyorumAnaokulumdan itibaren yani aşağı yukarı 17-18 yıldır gözlük takıyorum. Her yıl düzenli kontrollerimi yaptırmama rağmen herhangi düşme olmadı. Göz Çizdirme ameliyatları var ara bilgi al istersen
Saolun abilerMiyop düşmez gözünün büyümesi durana kadar devam eder hocam durduğunda da çizdirirsin.
miyoplar kalın kenarlı, hipermetroplar ince kenarlı mercekli gözlükler kullanırlar.İstemiyorum gözlük iyi o zaman yeni gözlüğe ihtiyacım var daha doğrusu mercek mi adını tam bilmiyorum
13Yaşın kaç? Miyop zamanla düzelmez hipermetrop düzelir. Belirli bir yaştan sonra (20 falan) lazerle tedavisi olabilir belki ama o yaşa kadar ilerlemeye devam eder sonra durur.