Neler Yeni

MNG KARGO KONTROL YAPMAMI BEKLER Mİ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
ismail sağlam
TEKNOSA APTEKTEN MONİTÖR ALDIM BİR ARKADAŞ ACTIGIM FORUMDA BENDE ÖLÜ PİKSEL CIKTI DEDİ BUGUN KARGOM GELİYOR DAĞITIMDA ŞUAN KARGOCU BEKLER Mİ VEYA ISRAR ETSEM BEKLEMEK ZORUN DA MI?
MONİTÖRÜN YERİ HAZIR SADECE KUTUDAN CIKARIP KABLOSUNU TAKACAĞIM TEST ETMEK 5 DAKİKA SÜRER ÖYLE UZUN BİR SÜREDE DEĞİL

Exel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Exel
TEKNOSA APTEKTEN MONİTÖR ALDIM BİR ARKADAŞ ACTIGIM FORUMDA BENDE ÖLÜ PİKSEL CIKTI DEDİ BUGUN KARGOM GELİYOR DAĞITIMDA ŞUAN KARGOCU BEKLER Mİ VEYA ISRAR ETSEM BEKLEMEK ZORUN DA MI?
MONİTÖRÜN YERİ HAZIR SADECE KUTUDAN CIKARIP KABLOSUNU TAKACAĞIM TEST ETMEK 5 DAKİKA SÜRER ÖYLE UZUN BİR SÜREDE DEĞİL
Kapı Zili Çaldığı Anda Video Kaydını Başlat. Evde Birisi Daha Varsa Sürekli Seni Çeksin. Monitörü aç, kur, test et ve bu süreçlerin tamamını kayıt altına al ve videoyu hiç duraklatma. Bir sorun oluşması dahilinde video kaydı seni kurtaracaktır. Hayırlı olsun hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
ismail sağlam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kapı Zili Çaldığı Anda Video Kaydını Başlat. Evde Birisi Daha Varsa Sürekli Seni Çeksin. Monitörü aç, kur, test et ve bu süreçlerin tamamını kayıt altına al ve videoyu hiç duraklatma. Bir sorun oluşması dahilinde video kaydı seni kurtaracaktır. Hayırlı olsun hocam
evet bende öyle yapacağım zaten fakat DA discord sunucusunda bir arkadaş kargocunun görüp tutanak tutması gerekiyor dedi ondan sorayım dedim
teşekkür ederim hocam darısı isteyenlere inşallah

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,226
İsim
Emre siyah
kargo paketinde hasar varsa kargocudan rica et videosunu al tutanak tuttur hasarlıysa yoksa kargocuyu niye bekletesin testlerini yapman 5dakika da sürse beklme zorunluluğu yok diye biliyorum

Exel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Exel
evet bende öyle yapacağım zaten fakat DA discord sunucusunda bir arkadaş kargocunun görüp tutanak tutması gerekiyor dedi ondan sorayım dedim
teşekkür ederim hocam darısı isteyenlere inşallah
Kargocular beklemez ama istersen rica edersin tutanak kısmı genelde kargo kolisinde olan ezikler için geçerli hocam sonuçta teknolojik urun kolide çizik olmaz ama urun hatalıdır bu durumlarda sorun yaşamamak için gereken video kaydı almaktır. Gözün korkmasın sıkıntı olacağını sanmıyorum.

lpretia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Aykut ışık
Kargocu beklemez. Beklemesi de mantıksız eğer kargonun kutusunda bir deformasyon yoksa. Eğer ölü piksel vs durum yaşıyorsanız iade edersiniz. Gelip alırlar.

Vitorrs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Tahir Öztürk
Video kaydına neden almana gerek varki bak monitöre ölü pixel varsa görüntüsünü beğenmedim de iade et

Exel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Exel
Video kaydına neden almana gerek varki bak monitöre ölü pixel varsa görüntüsünü beğenmedim de iade et
Bazı firmalar iadeleri kabul etmiyor. Müşteri memnuniyetini önemsemeyen firmalar var maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,614
Üyeler
163,856
Son üye
Rsiarel
Top Bottom