olur ayarlardan hotspotu açınMerhabalar kolay gelsin herkese pc aldım fakat altyapı yok 16 mbps hız verebiliyorlar sadece ama benim mobil verim daha yüksek mbps hızlara ulaşıyor mobil veriyi paylaşıp pc den wifi şeklinde bağlansam daha iyi olmazmı?
Kabloyla da baglayabilirsin ama dikkat et internetin bitmesinMerhabalar kolay gelsin herkese pc aldım fakat altyapı yok 16 mbps hız verebiliyorlar sadece ama benim mobil verim daha yüksek mbps hızlara ulaşıyor mobil veriyi paylaşıp pc den wifi şeklinde bağlansam daha iyi olmazmı?
60 gb internet kullanıyorum bitmesi halinde ek yaparımKabloyla da baglayabilirsin ama dikkat et internetin bitmesin
60 gb internet kullanıyorum bitmesi halinde ek yaparım herhangi bir program indirmedigim sürece yeterli gibi
O zaman şarj kablosunu direkt PC ye tak. Sonra zaten USB ile internet paylaşımı seçeneği aktif hale gelecek onu aç sabit alırsın.60 gb internet kullanıyorum bitmesi halinde ek yaparım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kral olur da mobil veri çok yer ama PC paketin çabuk biterMerhabalar kolay gelsin herkese pc aldım fakat altyapı yok 16 mbps hız verebiliyorlar sadece ama benim mobil verim daha yüksek mbps hızlara ulaşıyor mobil veriyi paylaşıp pc den wifi şeklinde bağlansam daha iyi olmazmı?
Bu hiç aklıma gelmedi knk wifi adaptör sipariş ettimO zaman şarj kablosunu direkt PC ye tak. Sonra zaten USB ile internet paylaşımı seçeneği aktif hale gelecek onu aç sabit alırsın.
Rica ederimBu hiç aklıma gelmedi knk wifi adaptör sipariş ettim
Teşekkür ederim
hocam dikkat edin bendede 30gb indternet vardı evde modeme bişi olmuş bozulmuştu bi kaç saat sonra tamir eddiceklerdi bi kaç saat ben mobil veride takıldım sonra internet geldi akşam oldu modem yapılalı 4 saat kadar geçmişti ben int geldi diye oyun indiriyordum lan bi baktım 30gb bitmiş bide üstüne internet satın almış oto faturam normalden 2 kat fazla olmuştu la aklıma geldi canım sıkıldı öffMerhabalar kolay gelsin herkese pc aldım fakat altyapı yok 16 mbps hız verebiliyorlar sadece ama benim mobil verim daha yüksek mbps hızlara ulaşıyor mobil veriyi paylaşıp pc den wifi şeklinde bağlansam daha iyi olmazmı?
Geçmiş olsun hocam. Aşım kapalı bende,hocam dikkat edin bendede 30gb indternet vardı evde modeme bişi olmuş bozulmuştu bi kaç saat sonra tamir eddiceklerdi bi kaç saat ben mobil veride takıldım sonra internet geldi akşam oldu modem yapılalı 4 saat kadar geçmişti ben int geldi diye oyun indiriyordum lan bi baktım 30gb bitmiş bide üstüne internet satın almış oto faturam normalden 2 kat fazla olmuştu la aklıma geldi canım sıkıldı öff
oyun indiriyordum dedim ya hocam zaten fark edince şöyle oldum>Geçmiş olsun hocam. Aşım kapalı bende,
durduk yere internetinizin o kadar hızlı gideceğini sanmıyorum kötü bir durum olmuş olmalı
oyun indiriyordum dedim ya hocam zaten fark edince şöyle oldum>
Eğer mobile internet ile kullanacaksan sınırsız internet paketi alabilirsin. Fark etmeden bitirirsin 60gb.60 gb internet kullanıyorum bitmesi halinde ek yaparım
Mesaj otomatik birleştirildi: