Neler Yeni

Mobil Minecraft'ta RTX modu acilirmi

Sagittarius

80+ Silver
Başlık tada belirttiğim gibi telefonum gayet iyi hiç bı sekilde donma kasma görmedim markası Redmi note 10 pro ve RTX modunda en beğendiğim özellik betonların ışık gibi aydınlanması sadece bu olsun yeter bana bunu Minecraft PE de acabiliyormuyuz

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
Başlık tada belirttiğim gibi telefonum gayet iyi hiç bı sekilde donma kasma görmedim markası Redmi note 10 pro ve RTX modunda en beğendiğim özellik betonların ışık gibi aydınlanması sadece bu olsun yeter bana bunu Minecraft PE de acabiliyormuyuz
Telefonlarda şuan ray tracing'i gerçekleştirebilecek olan donanımlar ve yazılım desteği bulunmamakta.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
telefonlarda yok.

Techno08

80+ Gold
İleride belli başlı mobil cihazlara böyle bir yazılım güncellemesi gelsin isterim ki hiç belli olmaz belki gelir ama şu anda yok

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
radeon grafikli exynosları beklemen lazım

Sagittarius

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında bi shader buldum addon Minecraft RTX modu ile cidden acayip benziyolar adamlar çok iyi yapmış AMA AMA AMA FPS : 15-5 ARASI

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,821
İsim
Doruk
shaderpackler le o etkiyi yaratabilirsin

Sagittarius

80+ Silver
shaderpackler le o etkiyi yaratabilirsin
benim en sevdiğim özellk hani betonlar varya onların ışıklı olarak yanması PC kalmıyor eski ama telefondan belki açabilirmiyim yeni aldım ve cidden diğer gölgelendirmeler temiz su vb. değil istediğim o blokların Işıklı olarak yanması

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,821
İsim
Doruk
benim en sevdiğim özellk hani betonlar varya onların ışıklı olarak yanması PC kalmıyor eski ama telefondan belki açabilirmiyim yeni aldım ve cidden diğer gölgelendirmeler temiz su vb. değil istediğim o blokların Işıklı olarak yanması
mobil cihazlarda yok maalesef ama ilerde gelebilir daha javaya gelmedi

Top Bottom