Neler Yeni

Mobil oyunları bilgisayarınıza taşıyın (Google Play Games Beta)

Arif

80+ Bronze
Google Play Games, seçili mobil oyunlara Windows masaüstü veya dizüstü bilgisayarlardan göz atmanızı, indirmenizi ve oynamanızı sağlayan bir PC uygulamasıdır. En sevdiğiniz Android oyunlarının tadını bilgisayarda çıkarmanın yanı sıra klavye ve fare erişimine, cihazlar arasında sorunsuz senkronizasyona ve Google Play Points ile entegrasyona sahip olursunuz.

Minimum gereksinimler​

• Depolama: 10 GB kullanılabilir depolama alanına sahip Katı Hal Sürücüsü (SSD)
  • Grafik: IntelⓇ UHD Graphics 630 GPU veya eş değeri
  • İşlemci: 4 CPU fiziksel çekirdek (Bazı oyunlar için Intel CPU gerekir.)
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Windows yönetici hesabı
  • Donanım sanallaştırmanın açık olması gerekir

ozyy41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Oğuzhan Akgün
Gerekli bir oluşumdu. Çok piyasa verdi emilatörlere.

• Beğen
Reaksiyonlar: Arif

Arif

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gerekli bir oluşumdu. Çok piyasa verdi emilatörlere.
Çok geç kalındı, saçma sapan dandirik emilatörlerle oyunlar oynamak zorunda kaldık. Ben şuan bilgisayarımdan coc ,asphalt9 gibi oyunları oynuyorum güzel uygulama olmuş. iPhone kullanıcısı olarak bilgisayarımı androit markete çevirdim benim için x2 daha keyifli. Tabi şuan her oyun yok ama kaliteli oyunlar var, ilerleyen zamanlarda daha çok uygulama eklenecektir.

ismailx16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
İsmail
Google Play Games, seçili mobil oyunlara Windows masaüstü veya dizüstü bilgisayarlardan göz atmanızı, indirmenizi ve oynamanızı sağlayan bir PC uygulamasıdır. En sevdiğiniz Android oyunlarının tadını bilgisayarda çıkarmanın yanı sıra klavye ve fare erişimine, cihazlar arasında sorunsuz senkronizasyona ve Google Play Points ile entegrasyona sahip olursunuz.

Minimum gereksinimler​

• Depolama: 10 GB kullanılabilir depolama alanına sahip Katı Hal Sürücüsü (SSD)
  • Grafik: IntelⓇ UHD Graphics 630 GPU veya eş değeri
  • İşlemci: 4 CPU fiziksel çekirdek (Bazı oyunlar için Intel CPU gerekir.)
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Windows yönetici hesabı
  • Donanım sanallaştırmanın açık olması gerekir
hocam herhangi bir sıkıntı olmaz değilmi google ın kendi uygulaması mı?

ozyy41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Oğuzhan Akgün
Çok geç kalındı, saçma sapan dandirik emilatörlerle oyunlar oynamak zorunda kaldık. Ben şuan bilgisayarımdan coc ,asphalt9 gibi oyunları oynuyorum güzel uygulama olmuş. iPhone kullanıcısı olarak bilgisayarımı androit markete çevirdim benim için x2 daha keyifli. Tabi şuan her oyun yok ama kaliteli oyunlar var, ilerleyen zamanlarda daha çok uygulama eklenecektir.
Muhakkak. Bekleyip gelişimini takip edeceğiz. PUBG ve COD gibi piyasası olan oyunlar gelirse güzel ivme yakalanır gibi geliyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Arif
Top Bottom