Neler Yeni

Mobil veriyi bilgisayarda kullanmam mümkün mü?

Vesselam

80+ Bronze
ben kedni paketime bakmadım nedir ne değildir diye yani zaten onuda elektrik kesilir falan diye 5 dklık internetten mahrum kalmayayım diye tutuyorum. Ama 800 tl verip de pcye bağlayamıyorsan ciddi sıkıntı var. gerçi sınırsız olmasından dolayı tarifeyi modem gibi kullanmaman için olabilir. Ama bana kalırsa tarifeni değiştir en ucuzundan bir taneye geç benim gibi ayda 3gb falan onun yerine şu sadece fişe takılan süperbox falan onlardan al çantana koy istediğin gibi kullan hız olarak biraz düşük olur ama sonuçta mobil veri de fiber internet falan değil
Hocam oyun falan indireceğim ilk ay kafadan rahat 1tb gider internet. Superbox 1tb 2bin₺ şuan çok pahalı. Hız 10mb sınırlı bu arada :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şarj kablonu takıp ayarlardaki arama kısmına USB yazarsan orda usb ile internet paylaş tarzı bir yazı olur genelde bu şekilde sorunun çözülmüş olur. Telefon modem görevi, Şarj kablosuda Ethernet kablosu görevi görür.
Tabi Android kullanıyorsan bu dediğim olur.
Aynen android hocam, çok iyi oldu benim için kablolu ethernet gibi olması gecikme min a düşer en azından. Özellikle kullanmam gereken bir kablo çeşidi var mı daha kaliteli almak için interneti peki biliyor musunuz? Daha hızlı aktarım vs yapanlar var sanırım

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,475
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam oyun falan indireceğim ilk ay kafadan rahat 1tb gider internet. Superbox 1tb 2bin₺ şuan çok pahalı. Hız 10mb sınırlı bu arada :D

Aynen android hocam, çok iyi oldu benim için kablolu ethernet gibi olması gecikme min a düşer en azından. Özellikle kullanmam gereken bir kablo çeşidi var mı daha kaliteli almak için interneti peki biliyor musunuz? Daha hızlı aktarım vs yapanlar var sanırım
valla ben şarj kablomla kullanmıştım Usb 3.0 yuvalarında kullanın daha verimli olucaktır tek diyebileceğim o

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,475
İsim
Emre
Discord
necromancerr

bende 8 ms normalde olan oyun mesela 14-15 e çıkmıştı en fazla oda dalgalanma olmuyordu o zaman fibere geçilirken bizim bakır hattı kopardıklarından sağolsunlar.

bahtsizbedevi23

80+ Bronze

cahiliyetimin kusuruna bakma gardaş ben 1000 tl ye sınırsız sanıyordum. Altyapı gelene kadar yapacak pek bir şey gözükmüyor gibi allah yardımcın olsun bende depremzedeyim halden anlıyoruz

Vesselam

80+ Bronze
cahiliyetimin kusuruna bakma gardaş ben 1000 tl ye sınırsız sanıyordum. Altyapı gelene kadar yapacak pek bir şey gözükmüyor gibi allah yardımcın olsun bende depremzedeyim halden anlıyoruz
Est. hocam ben de fiyatlara bakmadan önce sınırsız em fazla 1k falandır diye düşünüyordum da soyguncu bunlar, cümlemizin.

Top Bottom