Vesselam
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam oyun falan indireceğim ilk ay kafadan rahat 1tb gider internet. Superbox 1tb 2bin₺ şuan çok pahalı. Hız 10mb sınırlı bu aradaben kedni paketime bakmadım nedir ne değildir diye yani zaten onuda elektrik kesilir falan diye 5 dklık internetten mahrum kalmayayım diye tutuyorum. Ama 800 tl verip de pcye bağlayamıyorsan ciddi sıkıntı var. gerçi sınırsız olmasından dolayı tarifeyi modem gibi kullanmaman için olabilir. Ama bana kalırsa tarifeni değiştir en ucuzundan bir taneye geç benim gibi ayda 3gb falan onun yerine şu sadece fişe takılan süperbox falan onlardan al çantana koy istediğin gibi kullan hız olarak biraz düşük olur ama sonuçta mobil veri de fiber internet falan değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen android hocam, çok iyi oldu benim için kablolu ethernet gibi olması gecikme min a düşer en azından. Özellikle kullanmam gereken bir kablo çeşidi var mı daha kaliteli almak için interneti peki biliyor musunuz? Daha hızlı aktarım vs yapanlar var sanırımŞarj kablonu takıp ayarlardaki arama kısmına USB yazarsan orda usb ile internet paylaş tarzı bir yazı olur genelde bu şekilde sorunun çözülmüş olur. Telefon modem görevi, Şarj kablosuda Ethernet kablosu görevi görür.
Tabi Android kullanıyorsan bu dediğim olur.