Neler Yeni

Mobil yazılımcı nasıl olunabilir?

admrc61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ali Kemal Demirci
Selamlar arkadaşlar,

Benim ismim Ali, 26 yaşındayım. Çalıştığım iş yeri kaynaklı uzun süredir yazılım sektörüne merakım çok fazla arttı. Pandemi öncesi sertifikalı bir kursa yazılmıştım. Yazıldığım kurs C# (web tabanlı eğitim) ve ms SQL içeriyordu. Pandemi kaynaklı kursa başlayışım oldukça fazla uzadı ve kursun kalitesi sizi temin ederim bu işe yeni girebilecek biri için hiç hiç uygun değildi. Maalesef her şey çok üstün körü anlatılmaktaydı. Kurs sonunda konular hakkında hiçbir şey anlayamayıp yeterli Türkçe kaynak bulamayınca hala bitirme projemi tamamlayamadım. Bu durum mental açıdan oldukça beni yormakta.

İçimde hala yazılım konusunda ilerlemeye merakım devam etmekte. Son zamanlar mobil yazılım hakkında ilerlemeyi düşünüyorum. Fakat bu konuda hiçbir fikrim yok yazılım dili olsun veya nasıl ilerleyeceğim olsun. Bu arkadaşınıza nasıl ilerlemesini önerirsiniz.

Yorum olarak deneyimlerinize ve yaşanmışlıklarınıza ihtiyacım var. (bu saatten sonra boş ver gibi yorumlarda olabilir, gerçekten kaçamayız.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Andaç
Henüz hiç bir şey için geç değil, kesinlikle ya java yada flutter öğrenmelisiniz bence.

admrc61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ali Kemal Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Flutter hakkında bilgi iletebilir misin tam olarak nedir? Hangi alanlarda kullanılır? Öğrenim aşaması kolay mıdır?

buerls

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Metehan Demiralp
Flutter hakkında bilgi iletebilir misin tam olarak nedir? Hangi alanlarda kullanılır? Öğrenim aşaması kolay mıdır?
Flutter Google'ın geliştirdiği, cross-platform UI frameworküdür. Kısaca özetlemek gerekirse tek bir kod tabanından hem IOS hem Android platformlarına çıktı alabileceğin bir frameworkdür. Bir uygulama yapmanın nerdeyse en hızlı olduğu geliştirme ortamını sunar. Bu video ile başlangıç yapabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,739
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom