yok hocam öyle bir şey düşünmedim ayrıca amd sistemi bence intele göre kötü ayrıca modart alsaydım da pişman olmazdım ama pch f6 yine daha iyi derdim arada 500tl fark var ama iki kasa ve psu arasında fark varDoğru hocam bana da biraz pc hocasını aldığınız için kendinizi rahatlatmak istiyorsunuz gibi geldi acaba modartı mı alsaydık la diye düşündünüz içinizden
bence de modart ta gayet iyi bir sistem ikisi de süper ama kıyaslama olursaO kadar abartma istersen.
14.999 tl olarak stokları açılacakİstanbul avrupa tarafındayım, 14k'ya intel sistemi satarım. Kutusunu ellemeden.
neeeeeeeeeeeeeBEYLER ALAMAYANLAR ÜZÜLMESİN HAQQUŞ EBA CANAVARI F/P 1050Tİ+İ3 9100F SİSTEM SADECE 11.999TL!!!!!!!!Alıntıyı görüntüle
Gülmeden duramadım. Normalde kimseyle dalga geçmem ama güldürdü.BEYLER ALAMAYANLAR ÜZÜLMESİN HAQQUŞ EBA CANAVARI F/P 1050Tİ+İ3 9100F SİSTEM SADECE 11.999TL!!!!!!!!Alıntıyı görüntüle
Evet biliyorum 15k'ya çıkacağını, zaten evime teslim edildiğinde kutusunu açmadan direkt teslim edeceğimi söylüyorum. Alacak kişi aradaki 1.000TL'yi ihtiyacı varsa monitörüne vs ekleyebilir. Bence kötü bir fiyat değil.14.999 TL olarak stokları açılacak
tamam bi kusura bakma korktum birazSülaleni satın alırım kızdırma beni abicim.
Ben almiyicam zaten söylüyorum sadece ben 1ay önceki southpaws sistemi almıştım hakkaten çok değişik sistemdi o hem çok indirimliydi hem de 2hafta falan stokta kalmıştıSonradan tekrar 300 stok gelecek. Onları alabilirsiniz. Yine fiyatı çok çok uygun.
5 tane sattığını kanıtlasana.Değerli dostum yorum yapıyorsun ama yanlış yapıyorsun. Ben smokinli sistemi ilk kez yapmadım ve onlarda da aynısı oldu. Kimse kafasına göre stok belirleyip 5 tane satıp 100 stok vardı 200 stok vardı diyemez. Bu işin hukuki olarak yaptırımları var. Ben bu işe dün başlamadım. Bu kadar uyguna bir sistem yapılıyor ve Vatan bilgisayarın linkinde anlık 5 bin kişi gördüm. Ne bekliyordunuz? Saatlerce kalacak mıydı? Bu hep böyle olmuştur. Bir yerde piyasanın çok altına ürün varsa, o ürünü almak için insanlar yığılır. Ben ne anlattıysam vallahi de, billahi de, tallahi de aynen videoda gerçekleşti. Bundan sonra da gerçekleşmeye devam edecek.
Modartinki ÇÖP! KASA,PSU çok kötü.Anakartların en ucuzunu koyup bırakmışlar.Bir de AĞZINIZ AÇIK KALACAK diyor.Dandirik sistem!ARADA 500 TL FARK VAR SİZCE HANGİSİ DAHA İYİ HİÇBİR ŞEY DEĞİŞİTİRMEDEN EKRAN KARTI OLARAK FALAN HANGİSİ DAHA İYİ SİZCE 500TL FARKA ??
smokinle ben mi video çektim5 tane sattığını kanıtlasana.