6.500 e bile giderekran kartı sıfır 5.5 k ya satılır mı ?
Akrabam günlük 100 euro yani 1100tl kazanıyor dediğin gibi 1 haftada alabilir. Aslında vergiyi düşsek 5 günde bile alabilir.Arkadaşlar bu bilgisayarlar, bilgisayar bileşenleri aslında pahalı değiller, biz çok fakiriz. Şaka şaka bizim ülkede pahalı yoksa adamlar ülkesinde 1 haftalık kazancı ile alabiliyor ekran kartlarını.
Abartmayı ne çok seviyorsunuz ya ? İtopyadan daha geçen hafta 2 adet 1660ti gigabyte aldım ben 6199 dan.6.500 e bile gider
Ederi ikinci elde maks 5000 bence. İkinci eli takip ediyorum valla pazarlık falan filan vs 5000e kadar düşülür bence.Abartmayı ne çok seviyorsunuz ya ? İtopyadan daha geçen hafta 2 adet 1660ti gigabyte aldım ben 6199 dan.
Alıntıyı görüntüle
7 kesinmiş.7de kesin mi ? nerden öğrendiniz
o kadar olmuyordur ya naptın bak bugun denicem merak ettim.1660ti Rtx 2060 arasında yer yer 15-20 fps fark ediyor bence 6999₺ iyi fiyat.
Baya fark var arada, ikisini de kısa süre kullanma şansım oldu. Ama RTX 2060 baya ısınıyor 1660Ti ye göre.o kadar olmuyordur ya naptın bak bugun denicem merak ettim.
Bende ikisi de var da, hiç karşılaştırma yapmamıştım. Akşam yapacağım inşallah.Baya fark var arada, ikisini de kısa süre kullanma şansım oldu. Ama RTX 2060 baya ısınıyor 1660Ti ye göre.
Oyunlardaki FPS değerlerini SS alıp konu açarsan foruma da faydalı olur. İki kart arasında baya çekirdek farkı var (1536 vs 1920) o yüzden gözle görülür fark oluyor ama ayrıntılı olarak incelersen çok iyi olur bence.Bende ikisi de var da, hiç karşılaştırma yapmamıştım. Akşam yapacağım inşallah.
Olur atayım. Bana içinde bencmark olan oyunların listesi lazım aslında. Bunu nereden bulabiliriz. Konu açtım yazan olmadı.Oyunlardaki FPS değerlerini SS alıp konu açarsan foruma da faydalı olur. İki kart arasında baya çekirdek farkı var (1536 vs 1920) o yüzden gözle görülür fark oluyor ama ayrıntılı olarak incelersen çok iyi olur bence.