Neler Yeni

Modem değişsem ani ping sorunu düzelir mi?

'Plexian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Berkay Yılmaz
Merhabalar arkadaşlar 2 senelik d-smartnet kullanıcısıyız ve iki senedir allahın her günü ping sıkıntım var. Bir anda valorant oynarken 10 ping'den 200-300'e kadar çıkabiliyor. İade istediğimizde 1000 TL iade bedeli istiyorlar, tüketici haklarına şikayet ettiğimizde şikayetimiz otomatik kapanıyor ve müşteri hizmetleri reset attırmaktan başka bir şey yapmıyorlar. Elimde AirTies 5750 adlı modem var, onu kullanıyorum şu an fakat modem başka odada olduğu için ben internete ethernet kablosunu bağladığım ağ genişleticisinden bağlanıyorum. Modem değişsem veya Wi-Fi adaptörü alsam sorun düzelir mi? AirTies 5750 iyi midir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Muhammed Dinç
Kablosuz bağlantı da her zaman sorun oluyor maalesef

'Plexian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Berkay Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablosuz bağlantı mi ?
Kablosuz değil, bilgisayarıma ethernet kablosu taktım, ethernet kablosunu da ağ genişleticisine. Ağ genişleticisi de Modem'e kablosuz olarak otomatik bağlı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Muhammed Dinç
Kablosuz değil, bilgisayarıma ethernet kablosu taktım, ethernet kablosunu da ağ genişleticisine. Ağ genişleticisi de Modem'e kablosuz olarak otomatik bağlı.
Ağ genişletici problem oluyordur direk ethernet kablosunu bağlamadan verimli kullanamazsin ya da Abdullah abinin gecen hafta paylaştığı USB WiFi adaptörünü alıp dene istersen ping değerleri çok iyi diyorlardı

'Plexian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Berkay Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
masraf yapmadan önce pc yi kabloyla direkt modeme bağlayıp deneyin derim
hocam onu denemek istiyorum ben de ama benim bulunduğum oda evin dışında gibi bir şey, ethernet kablosunun uzunluğu yetmiyor yani

zLaViVa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan Çelik
Altyapı ile alakalı olabilir mi sorun?

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kablosuz bağlantı araya giriyor.Modemden direkt bilgisayara kablo çekerek deneyin.Ağ genişleticileri ping yapması normal.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,760
Üyeler
168,194
Son üye
thetixss_
Top Bottom