Neler Yeni

Modem ethernet

AIPX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Her Neyse
Fiber internet kullanıyoruz ve fiber kablosu mutfağa geliyor benim odamda 20m ötede ethernet kablosu çekmeyi düşünüyorum fakat çok çirkin duruyor kablo tavsiyeniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

* kablo tavsiyesi değil. yani ne yapabilirim

H.Sozer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Hakan SÖZER
kanka wifi doğal olarak çekmeyecektir çekse de cok mesafe oldugu için sinyal asırı dusecektir. 2 tavsiyem var
1: xiaomi sinyal arttırıcılar var veya farklı markalar da olur arastırmanı yap. kolidorda bi prize tak sinyali arttırıp odana kadar vifi sinyali gelsin.
2: kablonu ala 20 metre artık neyse kolidorun kenarlarından çek kaployu yapacaak bir sey yok

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Kabloyu süpürgeliklerin altından geçirebilirsiniz ya da performans düşüklüğünü göze alıp Wifi kullanabilirsiniz.

kdrpnlc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Abdulkadir PALANCI
Instagram
https://www.instagram.com/kdrpnlc/
Twitter
kdrpnlc
Facebook
kdrpnlc
Fiber internet kullanıyoruz ve fiber kablosu mutfağa geliyor benim odamda 20m ötede ethernet kablosu çekmeyi düşünüyorum fakat çok çirkin duruyor kablo tavsiyeniz?

Fiber geliyorsa fiber devam etmelisin. Diğer türlü çok fazla internet hızın düşer.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,484
İsim
Adem

Halı altından felan götürebilirsin çok belli olmuyor veya tavanla duvarın köşelerinden götürebilirsin.

AIPX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Her Neyse
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wifi sinyali idare ediyor xiaomi sinyal güçlendirici alsam mı daha iyi olur yoksa Kablo mu çeksem daha iyi olur?

Top Bottom