Eski modem çalışıyorsa çift modem kullanabilirsiniz hocam. Hız kaybıda yaşamazsınız. Eski evde öyle kullanıyordum.Evimiz 2+1 Modem eskiden içerideydi fakat yeni modem (Tendav12) aldım ve kendi odama taşıdım.Fakat salondan biraz balkondan ise hiç çekmiyor eskiden çekiyordu. Fazla bütçe istemeyecek şekilde ne alabilirim çekmesi için ?
Hocam bina eski olduğundan vede annem kullanıcağından 2. Modem için o kadar uğraşmaya değeceğini düşünmüyorum internet açısından benim sıkıntım yok fakat annem salonda zaten internetle cok işi olmuyor sadece klasik instagramda vs geziyor ama salondan internet az çekiyor bunu alırsam normal bir şekilde kullanabilir mi?Wifi Extender alabilirsin , şöyle bir şey var ama belirteyim giriş seviyesi bu çok performans vermez
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim tavtiyem duvar içi ethernet çekip evin çekmeyen yerine 2. bir modem kurmanız Extender ile wifi hız kaybı oluyordu, 2. modem çektim ana modemdeki gibi hız aldım ben
Hocam bina eski olduğundan vede annem kullanıcağından 2. Modem için o kadar uğraşmaya değeceğini düşünmüyorum internet açısından benim sıkıntım yok fakat annem salonda zaten internetle cok işi olmuyor sadece klasik instagramda vs geziyor ama salondan internet az çekiyor bunu alırsam normal bir şekilde kullanabilir mi?