Neler Yeni

MODEM ÖNERİSİ HEMEN ALACAĞIM !

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Null Name
Bütçe
400
Merhabalar arkadaşlar modemim bozuldu yeni bir modem alacağım o yüzden en acil şekilde internette modemlere bakarken karşıma fiyatı çok fazla olmayan kararında benim de bütçeme uyacak şu modemi gördüm TP-Link Archer VR300 modeli bu modem şuan media markta 377 TL bu fiyat bantlarında bildiğiniz daha iyi modem varsa veya bu modem hakkında kullanım deneyimi bilgisi olan arkadaşlar varsa fikir ve öneri vermek açısından bana yardımcı olursa çok memnun olurum teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhabalar arkadaşlar modemim bozuldu yeni bir modem alacağım o yüzden en acil şekilde internette modemlere bakarken karşıma fiyatı çok fazla olmayan kararında benim de bütçeme uyacak şu modemi gördüm TP-Link Archer VR300 modeli bu modem şuan media markta 377 TL bu fiyat bantlarında bildiğiniz daha iyi modem varsa veya bu modem hakkında kullanım deneyimi bilgisi olan arkadaşlar varsa fikir ve öneri vermek açısından bana yardımcı olursa çok memnun olurum teşekkürler

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
keenetic omni dsl

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar

Air5650TT
Yıllardır kullanıyorum çok iyi modem.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
antenli ve router gibi kullanabileceğim tarzda olursa daha iyi olur hocam öneriniz ve yorumunuz için teşekkür ederim
Hiç kullanmadım ama bunu bulabildim

Bende bir tane daha eski antenli modem vardı ama unuttum şuan alamam özür dilerim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Null Name
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
VR300 Aldım arkadaşlar şuan için oldukça memnunum teşekkürler

Top Bottom