tümen 80+ Platinum Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 12,788 En İyi Cevap 3 Dahası Reaksiyon skoru 7,964 Konum sinop İsim tümen dağ 14 Ağustos 2022 #14 Touoa yazmış: Genel olarak ısınmayla kopma yaşanması yaşanıyor deniliyor. Var mı böyle sıkıntıları Devamı için tıklayın... 2 3 aydır kullanıyorum hiç kopmadı
Touoa yazmış: Genel olarak ısınmayla kopma yaşanması yaşanıyor deniliyor. Var mı böyle sıkıntıları Devamı için tıklayın... 2 3 aydır kullanıyorum hiç kopmadı
Touoa 80+ Silver Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 4,380 Dahası Reaksiyon skoru 2,173 İsim Turuncu Keskin 14 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 tümen yazmış: 2 3 aydır kullanıyorum hiç kopmadı Devamı için tıklayın... Keenetic ekstra almayı planlıyorum 2. El , genel yorumları daha iyi sanırım
tümen yazmış: 2 3 aydır kullanıyorum hiç kopmadı Devamı için tıklayın... Keenetic ekstra almayı planlıyorum 2. El , genel yorumları daha iyi sanırım
F Farex 80+ Silver Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 3,222 14 Ağustos 2022 #16 Touoa yazmış: Keenetic ekstra almayı planlıyorum 2. El , genel yorumları daha iyi sanırım Devamı için tıklayın... 2.el önermem genelde hile hurda olabiliyor veya arızalı cihazlar onarım görmüş olabiliyor tenda gayet iyidir asusu önerme sebebim bütçenize göre o fiyatlarda en iyisi o olmasıydı ki tendayı tavsiye ettim.
Touoa yazmış: Keenetic ekstra almayı planlıyorum 2. El , genel yorumları daha iyi sanırım Devamı için tıklayın... 2.el önermem genelde hile hurda olabiliyor veya arızalı cihazlar onarım görmüş olabiliyor tenda gayet iyidir asusu önerme sebebim bütçenize göre o fiyatlarda en iyisi o olmasıydı ki tendayı tavsiye ettim.