Neler Yeni

Öneri Modem önerisi

İyi günler aklıma takılan bir kaç soru sormak istiyorum.
1- eve internet bağlatmak istiyorum. İnternet için hangi modemi almalıyım. Tercihlerim güvenli bir modem olması lazım kendi kendini güncelleyen ve siber saldırılara karşı korunaklı bir modem arıyorum.
2- modemi bilgisayar olmadan nasıl kullanabilir ve nasıl kurabilirim.
3- modemin siber saldırıya uğramaması için nasıl bir önlem almam gerekiyor( yazılım güncelleme, şifre seçeneği vs.)
4- modemi smart tv ye bağlamak güvenilir mi ?
5- internet sağlayıcı şirketlerin vermiş olduğu modemler güvenilir ve iyi mi ?
Sorularımı cevaplarsanız minnettar kalırım. Modem marka ve nedenini belirtirseniz sevinirim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Not: bütçem 500-800

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Talha Sadık
İyi günler aklıma takılan bir kaç soru sormak istiyorum.
1- eve internet bağlatmak istiyorum. İnternet için hangi modemi almalıyım. Tercihlerim güvenli bir modem olması lazım kendi kendini güncelleyen ve siber saldırılara karşı korunaklı bir modem arıyorum.
2- modemi bilgisayar olmadan nasıl kullanabilir ve nasıl kurabilirim.
3- modemin siber saldırıya uğramaması için nasıl bir önlem almam gerekiyor( yazılım güncelleme, şifre seçeneği vs.)
4- modemi smart tv ye bağlamak güvenilir mi ?
5- internet sağlayıcı şirketlerin vermiş olduğu modemler güvenilir ve iyi mi ?
Sorularımı cevaplarsanız minnettar kalırım. Modem marka ve nedenini belirtirseniz sevinirim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Not: bütçem 500-800
kurmak için illa ki bi cihaz gerecek koruma gelince o da modemle alakalı kaliteli bişey almak lazım genelde internet sağlaıyıcıların modemleri pek iyi olmaz o fiyat bandında da asus ds-ac51 önerebilrim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,937
Üyeler
169,638
Son üye
verilos
Top Bottom