Şanslısın anlamına geliyorArkadaşlar bu ne anlama geliyor?Alıntıyı görüntüle
turknet altyapı sorgular mısın, ne verecek ona göre yorumlarsınYani ben türknetten internet alırsam daha mı hızlı olur?
kablolu bağlanırsa çok sorun olacağını zannetmiyorum. yada wi-fi6 destekli kaliteli bir modem ile kablosuz bağlantıda da sorun yaşamazsın.75mbps download ve 4mbps upload diyor 85tl nasıl 2 pc bağlanacak ama ikiside oyun oynayacak ping nasıl olur
Türknetin YAPA adlı bi altyapısı var, eğer bulunduğun yerde YAPA'dan yaralanabiliyorsan Türknet'i tercih edebilirsin. Ben de Türknet kullanıcısıyım, artı yönleri olduğu kadar eksi yönleri de var. Eğer bu YAPA altyapısından yararlanabiliyorsan 100 mbps ye kadar download ve santrale olan uzaklığına bağlı olarak upload alırsın, ben şuanda 30 mbps download ve 3.5 mbps upload alıyorum. Ancak belirtmek isterim ki başvuru dönemi çok uzun seni çileden çıkartabilir, bayisi olmadığı için imzalı evrakları onlara kargoyla yollaman gerekiyor, bu sürecin sonunda ise randevu alıp internetini kurmaya geliyorlar ancak bu birkaç hafta sürebiliyor. Bir diğer kötü yönü ise internetinde bir arıza olduğunda sadece destek kaydı açıp şikayetini dile getirebiliyorsun cevap vermeleri ise bir hayli uzun sürüyor.Yani ben türknetten internet alırsam daha mı hızlı olur?
Yapa altyapım yok fakat türktelekom fiber altyapım var ztn türknet de türktelekomun altyapısını kullanıyor o olur mu ?Türknetin YAPA adlı bi altyapısı var, eğer bulunduğun yerde YAPA'dan yaralanabiliyorsan Türknet'i tercih edebilirsin. Ben de Türknet kullanıcısıyım, artı yönleri olduğu kadar eksi yönleri de var. Eğer bu YAPA altyapısından yararlanabiliyorsan 100 mbps ye kadar download ve santrale olan uzaklığına bağlı olarak upload alırsın, ben şuanda 30 mbps download ve 3.5 mbps upload alıyorum. Ancak belirtmek isterim ki başvuru dönemi çok uzun seni çileden çıkartabilir, bayisi olmadığı için imzalı evrakları onlara kargoyla yollaman gerekiyor, bu sürecin sonunda ise randevu alıp internetini kurmaya geliyorlar ancak bu birkaç hafta sürebiliyor. Bir diğer kötü yönü ise internetinde bir arıza olduğunda sadece destek kaydı açıp şikayetini dile getirebiliyorsun cevap vermeleri ise bir hayli uzun sürüyor.
Tek bir paketi var ayda 75 tl, alabileceğin maximum hızı sana vermeye çalışıyorlar ve yanında da ev telefonu paketi bedava. Eğer beklemekten sıkılmayacaksan ve YAPA'dan yararlanabileceksen Türknet'i tercih edebilirsin.