Neler Yeni

Modeme fazla crc hatası geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Talha Taşçı
Son zamanlarda CRC hatalarım arşa çıktı. Modeme restart atmam gerekiyor. Durmadan hız düşürmeden bir çözümü var mıdır bu sorunun? Modemim bu AC1200 Wireless Dual band vdsl/ ADSL modem VC220gu genelde çok fazla oyun indirdim için hız düşürmek benim için çok kötü olur.

Ekler

• resim_2023-11-16_000620096.png
    resim_2023-11-16_000620096.png
    26.3 KB · Hit: 44
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Yuzarsef
ISS ile iletişime geçip sorununu bildirirsen modem değişikliği yapmak zorundalar ücretsiz bir biçimde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Talha Taşçı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ISS ile iletişime geçip sorununu bildirirsen modem değişikliği yapmak zorundalar ücretsiz bir biçimde.
Modeme hiç bahane bulmuolar kaç kere dedim yapmiyorlar bana diyorlarki santrale uzaksınız bu normal bide modemi taksitle satın almıştım ondan yapmıyorlar galiba

Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Yuzarsef
Modeme hiç bahane bulmuolar kaç kere dedim yapmiyorlar bana diyorlarki santrale uzaksınız bu normal
Firmaya e-posta yolla direkt olarak arama. Ardından aldığın bağlantı kopukluklarını ve hataları ekran görüntüsü vs. alarak belgelendir. Ardından tüketici mahkemesine git gerisi onların problemi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Talha Taşçı
Firmaya e-posta yolla direkt olarak arama. Ardından aldığın bağlantı kopukluklarını ve hataları ekran görüntüsü vs. alarak belgelendir. Ardından tüketici mahkemesine git gerisi onların problemi.
Teşekkür ederim ilgilendiniz için sorunun tam anlamıyla modemden kaynaklandığı belli mi sizin dediniz gibise yapicam ama başka bı sorundan dolayı da olma olasılığı varmıdır bu durumun

Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Yuzarsef
Eğer bilgisayarına malware taraması yaptıysan ve hiç virüs olmadığına eminsen %99 modem kaynaklı oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Talha Taşçı
Eğer bilgisayarına malware taraması yaptıysan ve hiç virüs olmadığına eminsen %99 modem kaynaklı oluyor.
Yeni format attım ve oyunları felan steamden indirim kaçak bişi yok bence de modem gibi bı keresinde crc hatası 1 milyonu aştı modem çokecek sandım taksitle aldımda ondan bilerek yapıyor olabilirler mi ama taksitle almış olsam da bu ürün bozuk değiştirmeleri gerekir demi

Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Yuzarsef
Yeni format attım ve oyunları felan steamden indirim kaçak bişi yok bence de modem gibi bı keresinde crc hatası 1 milyonu aştı modem çokecek sandım taksitle aldımda ondan bilerek yapıyor olabilirler mi ama taksitle almış olsam da bu ürün bozuk değiştirmeleri gerekir demi
Evet hukuksal açıdan ve ISS işleyişleri açısından değiştirmekle yükümlüler çünkü parasını verdiğin hizmeti sana vermiyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Talha Taşçı
Evet hukuksal açıdan ve ISS işleyişleri açısından değiştirmekle yükümlüler çünkü parasını verdiğin hizmeti sana vermiyorlar.
Dediniz gibi yapicam türk Telekomla yada ekiplerle konuşmaktan artık bıktım santrale uzağım yada altyapı kaldırmıyor oluyor hocam üstte fotosunu attım bu altyapı zorlasa 50 kaldiramazmi ilk bağlattim zaman steamde 6 MB bile görüyordum sonradan cozuttu internet noldusa artık maks 5.9 görüom ama genelde 5.5 mbden yukarı çıkmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bişi merak ettim altyapım 50 mbps kaldırmicak kadar kötümü türk Telekom bana 16 mbpsden fazla veremeyiz demişlerdi ben online işlemlerden 50 mbpsde kadar alabiliyordum ama

Son düzenleme:
Top Bottom