Neler Yeni

Modeme Güç Gitmiyor (Heralde)

iamquax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Miraç Can Cebeci
Arkadaşlar sabah kalktığımda modemin işiğinin yanmadığını farkettim güç kablosu değiştirip denedim ama yinede modeme güç gitmiyor hiçbir ışığı yanmıyor tt aradım bana yeni modem talep ettiler ücret karşılığında para vermek istemiyorum eskisini nasıl duzeltebilirimim yardım ederseniz sevinirim modemin modeli zte zxhn h168a

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Bay fahare
Yıldırım düşmüş olabilir ondan arızalanmış olabilir elle kontrol edin yanık kokusu tarzı bir şey var mı yoksa adaptör değişip kullanabilirsin

iamquax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Miraç Can Cebeci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yıldırım düşmüş olabilir ondan arızalanmış olabilir elle kontrol edin yanık kokusu tarzı bir şey var mı yoksa adaptör değişip kullanabilirsin
Karadeniz bölgesinde yaşıyorum şiddetli bir yağmur yağmadı yakın zamanlarda adaptörü değiştirdim denedim olmadı ve bir bilgisarciya götürdüm , Bilgisayarci modemin içini açtı tek tek sensörlere elektrik gidiyormu diye kontrol etti meğersem benim kullandığım adaptörün gücü gittikçe azalmış ve 12 wat veriyordu yanlış hatırlamıyorsam adaptörü değiştirdim şuan temiz bir şekilde kullanıyorum eğer goturmeseydim Türk Telekom bir modem için 1600 lira fiyat çekti.

knfocus

80+
Karadeniz bölgesinde yaşıyorum şiddetli bir yağmur yağmadı yakın zamanlarda adaptörü değiştirdim denedim olmadı ve bir bilgisarciya götürdüm , Bilgisayarci modemin içini açtı tek tek sensörlere elektrik gidiyormu diye kontrol etti meğersem benim kullandığım adaptörün gücü gittikçe azalmış ve 12 wat veriyordu yanlış hatırlamıyorsam adaptörü değiştirdim şuan temiz bir şekilde kullanıyorum eğer goturmeseydim Türk Telekom bir modem için 1600 lira fiyat çekti.
Faturana 15 ay taksitle modem veriyorlar hocam ve 2 yıl garanti sunuyorlar sana karşında muhatabın var bırakta olsun o kadar :)

Top Bottom