tp link vr300 ile bunun arasında kaldım![]()
Tenda V12 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Tenda V12 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Tenda V12 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem özelliklerini incele, 1.392,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
max bütçe 1200 türknet vdsl kullanıyorum
benim attığımı çoğu arkadaş öneriyor ama sinkini bilemeyeceğimtp link vr300 ile bunun arasında kaldım
port sanırım 100mbps destekliyormuş gigabit port yok diye okumuştum bu bana ileride dez avantaj sağlar mı?Keenetic Extra DSL AC1200 4x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier Fiyatı
Keenetic Extra DSL AC1200 4x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
keenetic marka modemlerin hastasıyım eko sistemleri çok iyi
vdsl için uygun gigabit interneti fiberden alırsın zaten yanlış mı biliyorumport sanırım 100mbps destekliyormuş gigabit port yok diye okumuştum bu bana ileride dez avantaj sağlar mı?
fiber de desteklemiyor mu ileride adresime belki fiber altyapı gelirse falan diye düşünerek söyledim.vdsl için uygun gigabit interneti fiberden alırsın zaten yanlış mı biliyorum
Ben önceden bunu kullanıyodum türknetin fiyatlarından dolayı altyapımdaki süperonline 200 mbps fibere geçtim modemi de firma verdifiber de desteklemiyor mu ileride adresime belki fiber altyapı gelirse falan diye düşünerek söyledim.
fiber destekli modem değilse haklısınız
Fiber geldiğinde firma kendi modem yolluyor aldığın modemi router olarak kullanırsın sadece firmalar kendileri gönderiyor.fiber de desteklemiyor mu ileride adresime belki fiber altyapı gelirse falan diye düşünerek söyledim.
fiber destekli modem değilse haklısınız