modemin hemen yanına 5ghz için router kurmak

omeryg1

80+
Reaksiyon skoru
5
Şuanda evimde kullandığım asusun modem routerı sadece 2.4ghz destekliyor, bende bluetooth kulaklık falan kullandığımda baya sorun yaşıyordum yavaşlama konusunda 5ghz e geçme kararı aldım. 5ghz modemlerin fiyatı pahalı geldi bende xiaomi'nin bir router'ını buldum 5ghz destekli fiyatı 150 tl sadece router özelliği var. Şimdi ben bu cihazı alsam ve hemen modemin yanına kablo ile bağlasam 5ghz bağlantısını alabilirmiyim yoksa 5ghz için direkt modem mi gerekiyor? (son olarak router ın yanına router koymuş olucam evde görsel olarak çirkin duracak , uzun kablolar çekmek istemiyorum, bunun için bir öneriniz var mı?)

Ben 2 Gün önce Tenda Ac5 Sipariş ettim hala bekliyorum Bi bak derim işini baya görür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 2 Gün önce Tenda Ac5 Sipariş ettim hala bekliyorum Bi bak derim işini baya görür
Sadece Router ı prize takarsın istersen ethernet ile baglarsin

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece Router ı prize takarsın istersen ethernet ile baglarsin
yanıtın için saol bende xiaomi mi router 4a alacam bakalım istediğim gibi olucak mı

Şuanda evimde kullandığım asusun modem routerı sadece 2.4ghz destekliyor, bende bluetooth kulaklık falan kullandığımda baya sorun yaşıyordum yavaşlama konusunda 5ghz e geçme kararı aldım. 5ghz modemlerin fiyatı pahalı geldi bende xiaomi'nin bir router'ını buldum 5ghz destekli fiyatı 150 TL sadece router özelliği var. Şimdi ben bu cihazı alsam ve hemen modemin yanına kablo ile bağlasam 5ghz bağlantısını alabilirmiyim yoksa 5ghz için direkt modem mi gerekiyor? (son olarak router ın yanına router koymuş olucam evde görsel olarak çirkin duracak , uzun kablolar çekmek istemiyorum, bunun için bir öneriniz var mı?)
Bende anlattığınız şekilde kullanıyorum. Ethernet kablosu ile routera bağladım ve sadece 5ghz moduna aldım. 2. bir routerım daha var kablosuz olarak bağladım ve onu 2.4ghz bağlantı için kullanıyorum.
5Ghz olarak kullandığım router: Mi Router 4A Gigabit Version
2.4Ghz olarak kullandığım router: Mi Wifi Pro

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,942
Üyeler
183,922
Son üye
haredur
Geri