Neler Yeni

Moderasyon Ekibi Yanlış Uyarı Cezası

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Kyuzo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Nurullah Özdemir
Arkadaşlar Merhaba,

Konu sahibi ben olmamama rağmen "Yanlış Kategori Seçimi"nden uyarı cezası aldım. Konuya bir tane yorum atmıştım yorum da burada. Ben anlamadım ne iş dönüyor burada? Techno...'a mı özenmeye başladı buradakiler de? Ben sırf saçma sapan uyarılardan ve cezalardan dolayı orayı bıraktım şimdi de burası başladı galiba.

Uyarı metni:
Merhabalar. " 4950 TL'ye Laptop Önerisi - Acer Extensa " başlıklı " https://forum.donanimarsivi.com/posts/5255835/ " konunuz uygun olandan farklı bir kategoriye açılmış. Yanlış kategori seçimi yaptığınız için forum kuralları gereği "1" uyarı puanı hesabınıza eklenmiştir. Lütfen kategori seçimlerini daha dikkatlice yapmaya özen gösterin.

Konudaki yorum:
Ryzen 3. Nesil Mobil işlemciler biraz sıkıntılı. Şahsen 3550H kullandım ve çok sıkıntılar çektim. Ryzen mobilde 4. Nesilden itibaren alınması gerektiğini düşünüyorum.

Ceza: Yanlış kategori. Bari yanlış bilgilendirme yazaydınız.

majorw0w

80+ Silver
Arkadaşlar Merhaba,

Konu sahibi ben olmamama rağmen "Yanlış Kategori Seçimi"nden uyarı cezası aldım. Konuya bir tane yorum atmıştım yorum da burada. Ben anlamadım ne iş dönüyor burada? Techno...'a mı özenmeye başladı buradakiler de? Ben sırf saçma sapan uyarılardan ve cezalardan dolayı orayı bıraktım şimdi de burası başladı galiba.

Uyarı metni:
Merhabalar. " 4950 TL'ye Laptop Önerisi - Acer Extensa " başlıklı " https://forum.donanimarsivi.com/posts/5255835/ " konunuz uygun olandan farklı bir kategoriye açılmış. Yanlış kategori seçimi yaptığınız için forum kuralları gereği "1" uyarı puanı hesabınıza eklenmiştir. Lütfen kategori seçimlerini daha dikkatlice yapmaya özen gösterin.

Konudaki yorum:
Ryzen 3. Nesil Mobil işlemciler biraz sıkıntılı. Şahsen 3550H kullandım ve çok sıkıntılar çektim. Ryzen mobilde 4. Nesilden itibaren alınması gerektiğini düşünüyorum.

Ceza: Yanlış kategori. Bari yanlış bilgilendirme yazaydınız.
Yanlışlık olmuş düzeltilir.

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Yanlış uyarı olduğunu düşündüğün uyarıları konu açarak değil, uyarı mesajını rapor ederek bildirmeniz gerekiyor.

Kyuzo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Nurullah Özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlışlık olmuş düzeltilir.
Aslında doğru ben de öyle düşündüm de itiraz edecek bir yer göremedim. Uyarı bildirimine ya da uyarı mesajına cevap da atamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanlış uyarı olduğunu düşündüğün uyarıları konu açarak değil, uyarı mesajını rapor ederek bildirmeniz gerekiyor.
Siz yazınca tekrar kontrol ettim. Rapor Et kısmı varmış sol atta ama soluk yazıldığı için görmemişim. Teşekkür ederim.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,068
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Konu sahibi ben olmamama rağmen
Konu sahibi benim. Konu doğru yere açılmış vaziyette. Küçük bir yanlışlık olmuş.
Techno...'a mı özenmeye başladı buradakiler de?
Orada da vakit geçirdim. Alakası bile yok.
Ben sırf saçma sapan uyarılardan ve cezalardan dolayı orayı bıraktım şimdi de burası başladı galiba.
Buradan da illaki uyarı alacaksın ama Technopat'taki gibi değil.
Yanlış bilgilendirme yapmışsınız. Dediğiniz durum geçerli değil.

Yanlış bilgilendirmeden dolayı uyarı alacakken moderatör arkadaşlardan birisi yanlış uyarı atmış.
@Mehmet Yılmaz düzeltecektir.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,346
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Uyarı kategorisi hatalı olmuş sadece, düzeltildi.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,468
Üyeler
164,676
Son üye
dslam21
Top Bottom