Molecule PC nasıldır_?

quadoo

80+
Reaksiyon skoru
72
Molecule PC nin bir hazır sitemi gözüme çarptı. Ürün bence çok uyguna geliyor. Tek toplayınca 10k yı bile aşabiliyor PC. Fakat içinden işlemciyi AMD Ryzen 5 3500 TRAY 3.6 ile değiştirdim. Daha önce molecule dan sistem alan var mı. Bir sorunla karşılaşan oldu mu. Fikirlerinizi belirtirseniz güzel olur.
+360tl verme ihtimalin varsa 3600 a yükseltmeni öneririrm işlemcini multi threat her zaman fark yaratır ve site güvenilir gönül rahatlıyla alabilirsin

Molecule PC nin bir hazır sitemi gözüme çarptı. Ürün bence çok uyguna geliyor. Tek toplayınca 10k yı bile aşabiliyor PC. Fakat içinden işlemciyi AMD Ryzen 5 3500 TRAY 3.6 ile değiştirdim. Daha önce molecule dan sistem alan var mı. Bir sorunla karşılaşan oldu mu. Fikirlerinizi belirtirseniz güzel olur.
RAM 16 GB yaparak ve işlemci soğutucusunu biraz daha iyi bi soğutucu seçsen harika bu sistem olur RtX 2060 bana göre hala 4-5 sene daha götürür.

RAM 16 GB yaparak ve işlemci soğutucusunu biraz daha iyi bi soğutucu seçsen harika bu sistem olur RtX 2060 bana göre hala 4-5 sene daha götürür.
Evet onu eklemeyi unuttum ram'i de 16 yapınca fiyat 8700tl oluyor sanırım. Soğutma konusunda da özelleştirmede sıvı soğutma ekleyemiyorum, ayrıyetten alıcam.

GİGABYTE EKRAN KARTI TERCİH ETMİYORUM VE AYRICA ÖZELLİKLERİ DAHA DÜŞÜK
Özellikleri nasıl daha düşük? İşlemci yönünden attığın sistemden daha iyi ayrıca neden gigabyte ekran kartı tercih etmiyorsunuz?

Ben almıştım 6700xtli toryumz modleini alabilirsin çok ilgileniyorlar

Geri