o zaman alın derim hocam 1 sene kullanmış birisi olarak diyorum. akü sıkıntısı yaşayacağınız kesin onu diyim . o fiyata daha iyi sıfır motor var mıdır bilmiyorum ama
Hocam TVS'ler 100 bin TL kadar olmuş. Total bütçem benim zaten 100 bin TL diyebilirim. Bunun 20 bin TL'sini ekipmanlara ayırdım.
Kask, mont, pantolon, ayakkabı ve intercom alacağım. Ayakkabıyı daha sonradan da alabilirim ama numara bulamamam çok büyük olası.
Ayrıca Umut ağabeyi zevkle takip ediyorum. Drift videosuna bakmadım ama gidip bakayım. Adamın dükkanı da İstanbul'da zaten bir sorunum olursa gideceğim yer orasıdır. Ne kadar bana çok ters kalsa da giderim.
Hocam 2024 model drift aldığınız varsayıyorum.. 85 motorun ücreti, 10 sigorta 2 de noter ücreti biraz destek alsanız güzel olabilir.
Ek olarak alacağınız kaskın https://www.motomax.com.tr/scorpion-exo-391-kapali-motosiklet-kaski-beyaz bu tarz olmasına dikkat edin.
LS2, MTHelmelts vb bütün kasklar yoğurt kabı gibi kendi ls2 kaskım dahil :/
Ek olarak garantisini bozmayın gösterge bozulacaktır bayi değişsin.
Hocam 2024 model drift aldığınız varsayıyorum.. 85 motorun ücreti, 10 sigorta 2 de noter ücreti biraz destek alsanız güzel olabilir.
Ek olarak alacağınız kaskın https://www.motomax.com.tr/scorpion-exo-391-kapali-motosiklet-kaski-beyaz bu tarz olmasına dikkat edin.
LS2, MTHelmelts vb bütün kasklar yoğurt kabı gibi kendi ls2 kaskım dahil :/
Ek olarak garantisini bozmayın gösterge bozulacaktır bayi değişsin.
Garantisinin bozulmaması için nelere dikkat etmeliyim hocam? Neler yapmalı veya yapmamalıyım?
Ayrıca plaka basım ücretleri ne kadar bilginiz var mıydı acaba?
Kusura bakmayın biraz geç yazdım.
Ekipman konusunda arkadaşım bana yardımcı olacak kendisi bir distribütör bayide çalışıyor.
LS2 Stream Road modelini alacağım 6 bin TL civarına elindeki kasklar bunlar çünkü.
Mont olarak LS2 Sepang modelini tercih ettim.
Eldiven olarak elimde halihazırda Vexo Speed Up eldivenim var.
Dizlik de prohel bir marka var amma ve fakat pantolon da alacağım için dizliği takmayacağım.
Pantolon olarak da Vexo'nun yeni çıkarttığı modellerden birini alacağım. Mavi kot bir pantolonu var.
Ayakkabı da almaya çalışacağım bunun yanında çünkü gündelik ayakkabılarımı vites pedalında çöp etmek istemiyorum. Onun modelini kesinleştirmedim.
İntercom olarak da Cardo'nun Spirit modelini alacağım. Kısa vade de olsa kullandım ve gayet memnun kaldığımı belirtebilirim.
Garantisinin bozulmaması için nelere dikkat etmeliyim hocam? Neler yapmalı veya yapmamalıyım?
Ekipman konusunda arkadaşım bana yardımcı olacak kendisi bir distribütör bayide çalışıyor.
LS2 Stream Road modelini alacağım 6 bin TL civarına elindeki kasklar bunlar çünkü.
Mont olarak LS2 Sepang modelini tercih ettim.
Eldiven olarak elimde halihazırda Vexo Speed Up eldivenim var.
Dizlik de prohel bir marka var amma ve fakat pantolon da alacağım için dizliği takmayacağım.
Pantolon olarak da Vexo'nun yeni çıkarttığı modellerden birini alacağım. Mavi kot bir pantolonu var.
Ayakkabı da almaya çalışacağım bunun yanında çünkü gündelik ayakkabılarımı vites pedalında çöp etmek istemiyorum. Onun modelini kesinleştirmedim.
İntercom olarak da Cardo'nun Spirit modelini alacağım. Kısa vade de olsa kullandım ve gayet memnun kaldığımı belirtebilirim.
Kask harici ekipmanlar konusunda pek bir bilgim yok fakat kask konusunda tercihim scorpion ya da shark olurdu.
Garantiden çıkmaması için en basit tabiri ile bakımlarını sizin yapmamanız gerekiyor. Bu daha çeşitli tabi.
Ek olarak Trabzonda'ki mondial bayisi ile aram iyi rodaj bakımlarının kilometresi geçince örneğin 1000KM fakat siz 1100 de götürdünüz iptal ediyorlarmış. Mondial baya katı olmuş bu konuda.
Hocalarım elimde ne yazık ki nakitim yok, bütün parasını kredi kartına taksit yaptıracağım 9 veya 12 taksit ile alacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Umarım denk gelmeyiz, ben zaten aldıktan sonra da elimden geldiğince fazlasıyla korumalarını vs yapacağım hocam. Biraz işin modifiye kısmı da gerekli çünkü. Sade bir yere kadar sonrasında insan biraz daha yenilik arıyor.
Zararı pek de umrumda değil açıkçası çünkü zaten esnaf olmadığım için veya çok çok önceden aşırı uyguna almadığım için kar amaçlı almayacağım. Maksadım trafikteki acemiliğimi atmak. Bundan sonra da ya 250NK ya 250SR düşünüyorum nasip olursa. Eğer Mondial'den memnun kalırsam biraz daha Çin tayfasıyla takılırım açıkçası. Ama eğer beni mutlu etmiyorsa Çin'den hallice Hintlilere yönelirim.
Parça konusunda milletin dediğine göre bakkalda dahi bulabilirsiniz diyenler var. Parça sorunu yokmuş yani onu öğrendim.
Benim için de zaten önemli olan 2 madde var şu anlık, birisi yakıt birisi de parça sorunu olmaması. Az yakıp çok kaçan bir model zaten edindiğim bilgilere göre.
Kask harici ekipmanlar konusunda pek bir bilgim yok fakat kask konusunda tercihim scorpion ya da shark olurdu.
Garantiden çıkmaması için en basit tabiri ile bakımlarını sizin yapmamanız gerekiyor. Bu daha çeşitli tabi.
Ek olarak Trabzonda'ki mondial bayisi ile aram iyi rodaj bakımlarının kilometresi geçince örneğin 1000KM fakat siz 1100 de götürdünüz iptal ediyorlarmış. Mondial baya katı olmuş bu konuda.