Neler Yeni

Mondial Loyal 50i İle Mondial Drift MH Takas Edilir Mi?

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hocam mh driftlerin motorunu zaten 5 6 bin liraya işçilik dahil yeniliyorlar. Parçaları çok ucuz silindir piston seti ne kadar zaten. Silindiri traşla daha büyük bir piston tak üstüne ccni yükseltmiş olursun. Bence kesinlikle değer.
Bazıları mantıksız diyor ama parça sorunu yoksa da sizin dediğiniz mantıklı. Görünüş olarak da gördüm minik, güzel motor. Her ne kadar eski dursa da.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,192
İsim
Murat Orhan
Bazıları mantıksız diyor ama parça sorunu yoksa da sizin dediğiniz mantıklı. Görünüş olarak da gördüm minik, güzel motor. Her ne kadar eski dursa da.
Şu ülkede cg ve mh driftin parçası tükenmez. Drift mh kadar piyasası ve parçası olan çok az motor var. Türkiye motor piyasasının tofaşıdır hatta kendisi.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,083
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Şu ülkede cg ve mh driftin parçası tükenmez. Drift mh kadar piyasası ve parçası olan çok az motor var. Türkiye motor piyasasının tofaşıdır hatta kendisi.
Ben 50'liği 35'e koymuştum, o da 35'e koymuş. Ruhsatta 125lik olarak gözüktüğü için vergi ödemek zorunda mıyım? Yoksa ruhsattakini değiştirebiliyor muyuz?
Hayır, onu da mantıklı bulmuyorum. Geneli sıkıntılı ve fiyatları ederinin çok üstünde diyebilirim.
Parçaları kolay ve ucuz bulunuyor diye sormuştum. Görünüş olarak MH daha hoş ama sizce parça sorunu yoksa MH'nin alınabilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,192
İsim
Murat Orhan
Ben 50'liği 35'e koymuştum, o da 35'e koymuş. Ruhsatta 125lik olarak gözüktüğü için vergi ödemek zorunda mıyım? Yoksa ruhsattakini değiştirebiliyor muyuz?

Parçaları kolay ve ucuz bulunuyor diye sormuştum. Görünüş olarak MH daha hoş ama sizce parça sorunu yoksa MH'nin alınabilir mi?
50cc üstü hepsine vergi istiyor.

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Göktuğ Demircan
40k km de olduğuna emin miyiz? on yargı gibi olmasın ama drift kitlesi çoluk çocuk serseri keko yani motorda km saatinden km düşürmek çocuk oyuncağı sen 40 bin km sanarsın bi bakmışsın gerçekte 100 bin km (ki o motor okadar km yi çıkarmaz muhtemelen)

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,192
İsim
Murat Orhan

Mh parça sorunu varsa bile alınabilir. Kara düzen istediğin tüm karbüratörleri tak istediğin tüm hava filtrelerini tak hatta takma direk külotlu çorap geçir. Depon mu kırıldı en baba sıfır depo 2500 lira farın mı bozuldu komplesi sıfırı 400 lira.

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Göktuğ Demircan

yamaha ybr 125 bakabilirsin belki kaliteli motor özünde ama temizini bulmak lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,192
İsim
Murat Orhan
40k km de olduğuna emin miyiz? on yargı gibi olmasın ama drift kitlesi çoluk çocuk serseri keko yani motorda km saatinden km düşürmek çocuk oyuncağı sen 40 bin km sanarsın bi bakmışsın gerçekte 100 bin km (ki o motor okadar km yi çıkarmaz muhtemelen)
40k km bile oldukça fazla drift için. Ama karbüratörlü kara düzen motor 5 bine sıfırla devam et.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yamaha ybr 125 bakabilirsin belki kaliteli motor özünde ama temizini bulmak lazım
Ölüsüne 16 17 model pulsar parası çekiyorlar kesinlikle alınmaz.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,083
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Sigorta çıkacaktır adınıza. Eğer daha önce hiç sigorta yaptırmamışsanız 12.000 TL civarında bir tutar çıkabilir. Bir de MTV var ancak yıllık 400 TL'yi geçeceğini sanmıyorum.

Dediğim gibi alınmaz. Ben sorunsuzluktan yanayım her zaman.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,192
İsim
Murat Orhan
Sigorta çıkacaktır adınıza. Eğer daha önce hiç sigorta yaptırmamışsanız 12.000 TL civarında bir tutar çıkabilir. Bir de MTV var ancak yıllık 400 TL'yi geçeceğini sanmıyorum.
12 çıkmaz ya mt07y bile ilk sigortaya 6 7 çıkarttılar. Eski vasıtalarda özellikle motorlarda mtv de az çıkıyor

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,083
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
12 çıkmaz ya mt07y bile ilk sigortaya 6 7 çıkarttılar. Eski vasıtalarda özellikle motorlarda mtv de az çıkıyor

Bir arkadaşımın adına 2022 model R25 için 11.700 TL çıktı. :D Daha öncesinde de birkaç kez sigorta yaptırmıştı sanırım farklı araçlarda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,285
Üyeler
165,329
Son üye
xxxxmlp
Top Bottom