kutunun içinden displayport veya hdmi kablosu çıkmadı mıLg 24GQ50F-B 165hz monitörümü kullanmaya başladım fakat 60hz gösteriyor ayarlar kısmında, nasıl gerçek değerlerine çıkarabilirim? Ek dönüştürücü vs mi gerekiyor acaba? Hdmı kablosu ile bağladım pc ye.
Displayport kablosu çıktı ama bunun ekran kartına girişi yokkutunun içinden displayport veya hdmi kablosu çıkmadı mı
Masaüstü asus gtx 560laptop mu masaüstü mü? laptop ise mini display girişi var mı yoksa hdmi sürümü kaç ve ekran kartı ne?
Masaüstü hocam, 60hz gözüküyor maxEski bir laptop kullanıyorsan o kısıtlamıştır. Görüntü ayarları kısmında 165Hz görünmüyor mu?
Denedim max 60hz gösteriyorekran ayarlarından gelişmiş ayarlara girip hz değerini değiştirmeyi denedin mi?
Dp kablosunun ekran kartına girişi yok, dönüştürücüsü var mıdır acaba?Windows arama yerine monitör ayarları yapıp gelişmiş seçeneklerden Hz değerini arttırman lazım. Ayrıca DP kablo olması lazım o monitörün kutusunda, onunla deneyin.
hdmı max 60 hz destekliyordurDisplayport kablosu çıktı ama bunun ekran kartına girişi yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Masaüstü asus gtx 560
Masaüstü hocam, 60hz gözüküyor max
Denedim max 60hz gösteriyor
dönüştürücü değilde hdmı kablosu alabilirsiniz 165 hz destekliDönüştürücü bulabilir miyim acaba? Satılır mı ki?
hdmi ile alabilmeniz lazım kablo hdmi sürümü kaç üstünde yazar bazılarında.Dönüştürücü bulabilir miyim acaba? Satılır mı ki?