Merhabalar, ben yeni monitör aldım Samsung g3 odyssey 165 hz 24inç 4200 tl ye satın aldım. Sizce nasıl bir monitör bu fiyata 144-165 hz arası daha güzel bir monitör alabilir miydim? Ve son olarak monitörün yanında displayport geliyor mu?
g3 va panel ve ghosting sorunlu bir model bu fiyata kazık daha iyisini bulursun bu fiyata iade edin.Merhabalar, ben yeni monitör aldım Samsung g3 odyssey 165 hz 24inç 4200 tl ye satın aldım. Sizce nasıl bir monitör bu fiyata 144-165 hz arası daha güzel bir monitör alabilir miydim? Ve son olarak monitörün yanında displayport geliyor mu?
Ne önerirsiniz peki bana ?g3 va panel ve ghosting sorunlu bir model bu fiyata kazık daha iyisini bulursun bu fiyata iade edin.
Ne önerirsiniz peki bana ?
Bu modelide görmüştüm fakat monitör pivot değil. Bu sebepten Tercih etmedimbütçeyi aşmadan buna bakabilirsin.MSI 24" G2412F 180Hz 1ms (GtG) HDMI DP Adaptive-Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI 24" G2412F 180Hz 1ms (GtG) HDMI DP Adaptive-Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G2412F ITOPYA'dawww.itopya.com
bütçe artarsa buna bakabilirsin.
AOC 24G4XE 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G4XE 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G4XE 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.398,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Üstteki modelde bütçemi aşıyor maalesef.Bu modelide görmüştüm fakat monitör pivot değil. Bu sebepten Tercih etmedim
dediğin gibi asansörlü pivot özelliği yok ergonomisi kısıtlı ama yukarı-aşağı oynatabiliyorsun bu fiyata en mantıklı tercih bu monitör gibi duruyor.Bu modelide görmüştüm fakat monitör pivot değil. Bu sebepten Tercih etmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Üstteki modelde bütçemi aşıyor maalesef.
Samsung g3 e peki neden kötü diyorsunuz eğer ghostingden bahsediyorsanız bence aşırı sorun olacak bir ghosting yok ve ben monitörümü hareketli olmasını istiyorum çünkü sürekli oyun oynamıyorum.dediğin gibi asansörlü pivot özelliği yok ergonomisi kısıtlı ama yukarı-aşağı oynatabiliyorsun bu fiyata en mantıklı tercih bu monitör gibi duruyor.
ghosting sorununu göz ardı edersen bilemem ama bu monitörde ghosting sorunu kronik ve aşırı ghosting var ve aşırı kazık.Samsung g3 e peki neden kötü diyorsunuz eğer ghostingden bahsediyorsanız bence aşırı sorun olacak bir ghosting yok ve ben monitörümü hareketli olmasını istiyorum çünkü sürekli oyun oynamıyorum.
Submariner yazacaktım sonuna ayıp olmasın diye yazmadım.konu basligi niye lvbelc5 sarki sozu gibi @Perma Yİyecek Birisi