BugiBlack
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 253
- Bütçe
- 2800
Selamlar arkadaşlar iki monitör arasında kaldım ve hangisini seçsem karar veremedim sizlere bir sormak istedim açıkçası
İlk olarak bunu gördüm ve kulaklık hediyesi olması falan gayet güzel ve 165 hz olmasıda beni cezbetti açıkçası lakin gigabyte olması ne kadar güvenilir ve kalitelidir bilmiyorum.
www.itopya.com
Sonrasında benim kendiminde kullandığı ve çok memnun kaldığım bir monitördür kendisi, Asus olduğu için ve bu monitörü de kullandığım için bunu almayı daha çok düşünüyorum.
www.itopya.com
Aradaki farklar; Gigabyte olan 165 hz ve kulaklık hediyeli, Asus olan ise pivot bir monitör ve gerçekten çok işime yarıyor. Siz olsanız hangisini alırdınız?
Bütçe 2800 TL
İlk olarak bunu gördüm ve kulaklık hediyesi olması falan gayet güzel ve 165 hz olmasıda beni cezbetti açıkçası lakin gigabyte olması ne kadar güvenilir ve kalitelidir bilmiyorum.

GIGABYTE 23.8 G24F 165Hz (170Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 2xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE 23.8 G24F 165Hz (170Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 2xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F ITOPYA'da

Sonrasında benim kendiminde kullandığı ve çok memnun kaldığım bir monitördür kendisi, Asus olduğu için ve bu monitörü de kullandığım için bunu almayı daha çok düşünüyorum.

ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası

Aradaki farklar; Gigabyte olan 165 hz ve kulaklık hediyeli, Asus olan ise pivot bir monitör ve gerçekten çok işime yarıyor. Siz olsanız hangisini alırdınız?
Bütçe 2800 TL