kabloda gözle gördüğüm bir hasar yok fakat dokununca ekran gidip gelme hızı artıyorHem ekran kartından hem monitör üzerinden başka HDMI/DP portuna iyice oturduğundan emin olarak takmalısın. Varsa başka hdmi/dp kablo ile denemelisin.
ve anlamadığım bir şekilde monitörün sol tarafına hafif bir baskı uygulayınca az da olsa ekran düzeliyorHem ekran kartından hem monitör üzerinden başka HDMI/DP portuna iyice oturduğundan emin olarak takmalısın. Varsa başka hdmi/dp kablo ile denemelisin.
ya soket ya da kablo sorunludur, kablo daha büyük ihtimalkabloda gözle gördüğüm bir hasar yok fakat dokununca ekran gidip gelme hızı artıyor
Dediğimi yapar mısın lütfen.kabloda gözle gördüğüm bir hasar yok fakat dokununca ekran gidip gelme hızı artıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve anlamadığım bir şekilde monitörün sol tarafına hafif bir baskı uygulayınca az da olsa ekran düzeliyor
1 hdmı 3 dp var dp kablo kullanıyorum her portu denedim hepsi aynı sanırım sorun ya kablodan yada monitördenya soket ya da kablo sorunludur, kablo daha büyük ihtimal
şuanda elimde ayrı olarak kablo yok en kısa sürede alıp deneyeceğimDediğimi yapar mısın lütfen.
sıkıntı kabloda o zaman. evde hdmi varsa hdmi dan dene,anlamış olursun kablo sorunluysa1 hdmı 3 dp var dp kablo kullanıyorum her portu denedim hepsi aynı sanırım sorun ya kablodan yada monitörden
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuanda elimde ayrı olarak kablo yok en kısa sürede alıp deneyeceğim
Montör tarafından çıkartıp denedin mi? Başka DP portu yoksa bile çıkar YERİNE İYİCE OTURDUĞUNDAN EMİN OLARAK TEKRAR TAK.1 hdmı 3 dp var dp kablo kullanıyorum her portu denedim hepsi aynı sanırım sorun ya kablodan yada monitörden