Monitör 144 ten 30 hz ye düşüyor

Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar 144 monitörün var açtığımda 30 hz ye düşüyor.Gelişmis görüntü ayarlarına giriyorum 144 ü göstermiyor.Bir daha pc yi yeniden başlatıp dp kablosunu tak çıkar yapıyorum ve tak çıkar yapmaktan yoruldum yardım ederseniz sevinirim

Arkadaşlar 144 monitörün var açtığımda 30 hz ye düşüyor.Gelişmis görüntü ayarlarına giriyorum 144 ü göstermiyor.Bir daha PC yi yeniden başlatıp dp kablosunu tak çıkar yapıyorum ve tak çıkar yapmaktan yoruldum yardım ederseniz sevinirim
hdmi ile bağlanmayı deneyebilirsin

Arkadaşlar 144 monitörün var açtığımda 30 hz ye düşüyor.Gelişmis görüntü ayarlarına giriyorum 144 ü göstermiyor.Bir daha PC yi yeniden başlatıp dp kablosunu tak çıkar yapıyorum ve tak çıkar yapmaktan yoruldum yardım ederseniz sevinirim
144 Hz Monitörü Hdmi veya Display Port İle Bağlamadınız Mı ?

Görüntü Ayarlarında Hz Değerinin Olması Lazım.Ekran Kartı Driverı İle Alakalı Olabilir Mi ?

Geri