Monitör 240 Hz FPS 200

OnN7

80+
Reaksiyon skoru
2
Selamün aleyküm arkadaşlar başlıkta belirttim gibi monitörüm benq zowie 240 Hz 0.5ms FPS genellikle 180 ile 250 arası sürekli değişiyor sabit kalmıyor tek oynadığım oyun valorant oyun oynarken sanki mermilerin gitmiyor o 240 Hz alamıyorum belki karşımdaki çoğu kişi 60 Hz 120 Hz vs gibi monitörler ile oynuyorlar ama ms farklı ile 1 2 MS önce görme olayı filan hiç olmuyor o aradaki farkı nasıl kapatabilirim çoğu arkadaşım sistem yenile diyecek evet en güzeli en doğrusu o ama şuanlık durumum yok 1050 ti i5 16 GB ram PC özellikleri tavsiyeleriniz önerileriniz nedir PC den çok aşırı anlayan birisi değilim ama çok araştırdım bir türlü bulamadım sistem değiştirme haricinde. Herkese teşekkür ederim..

0.5ms ile 1ms farkı online oyunda ayırmak imkansız. ondan önce ping gecikmesi var. sen 40ms ping ile oynuyorsan ve 0.5ms monitör gecikmen varsa, 20ms ping ile oynayıp 1ms monitör gecikmesi olan adam senden daha avantajlı olur. (sayılar örnektir)

0.5ms ile 1ms farkı online oyunda ayırmak imkansız. ondan önce ping gecikmesi var. sen 40ms ping ile oynuyorsan ve 0.5ms monitör gecikmen varsa, 20ms ping ile oynayıp 1ms monitör gecikmesi olan adam senden daha avantajlı olur. (sayılar örnektir)
Aynen ping sorunuda var doğuda görev yaptığım için 100 MB internet kullanıyorum ama 30-40 MS ping alıyorum alt yapı zayıf

Aynen ping sorunuda var doğuda görev yaptığım için 100 MB internet kullanıyorum ama 30-40 MS ping alıyorum alt yapı zayıf
sorun monitörde değil pingde zaten.

Teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir şey soracağım pingimi nasıl düşürebilirim peki modemi değiştirsem etki eder mi? birde duvarken gelen internet bağlantı kablosu baya büyük bilgisayara gelen uzun yani oda etki eder mi? pingin yüksek olmasına

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,700
Üyeler
186,520
Son üye
cevaphakki
Geri