Monitör alacagım hangisini almalıyım

En kalitelilerden bu fiyat bandında.Ayrıca 1 ölü pikse lbile olsa garantiye verebiliyorsunuz AOC'ta.Her monitörde ölü piksel sorunu olur.Şans işi.
Garanti falan uğraştırıyor beni.Evet haklısın her monitörde ölü piksel çıkabılır fakat Aoc 24G2U modelinde çok fazla sorun yaşayan varmıs o yuzden onu almak istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lg 27gl 650fb 144hz 1ms gsync freesync pivot özellikli 27'' ve IPS itopyada 2k oluyor 2 haftada 1 bilan 2k paraya daha iyisini bulman imkansız
Pivot nedir acaba

Bunu alıcaktım basta fakat çok sorun yasayan varmıs ölü piksel cıkma olasıgı yuksekmıs

Pivot nedir ?

2k oyun oynamıyorum o yuzden bana göre gerek yok
Aşağı yukarı hareket etme özelliği.

Garanti falan uğraştırıyor beni.Evet haklısın her monitörde ölü piksel çıkabılır fakat Aoc 24G2U modelinde çok fazla sorun yaşayan varmıs o yuzden onu almak istemiyorum

Pivot nedir acaba
istediğin açıda ve dik olarak kullanabiliyorsun normlde 200 300tl verip monitör ayağı alıyorlar bu monitörde o var işte

Arkadaşlar geçende 2 bin TL lik monitör önerisi diye bir konu açmıstım bana bu 2 monitörü attılar hangisi daha iyidir arada kaldım https://www.trendyol.com/msi/optix-...VHY9GXYGSfizZNsNiW1gZuIuGhKLoqrBoCPxkQAvD_BwE

AOC 24G2U öneririm.

Eğer pivot tarzı özellikler aramıyorsanız.
Bu monitöre bir bakmanızı tavsiye edebilirim.
Geçen gün görmüştüm.

Aşağı yukarı hareket etme özelliği.
Yanlışınız var hocam. Pivot özelliği monitörün 90 derece dönmesi dersek daha doğru olur. Gözünüzde canlanması için yazılımcıların kullandığı şekil diyebilirim. İnternette yazdığınızda daha iyi anlayacaksınız.

Geçen gün görmüştüm.

Yanlışınız var hocam. Pivot özelliği monitörün 90 derece dönmesi dersek daha doğru olur. Gözünüzde canlanması için yazılımcıların kullandığı şekil diyebilirim. İnternette yazdığınızda daha iyi anlayacaksınız.
Babo benim sistem bi cs de 300 fps alıyor gerek yok 240 hz ye 144 olsa yeter

Geçen gün görmüştüm.

Pivot öelliklerinin bazılarında 90 derece dönme olmaz.
Aşşağı yukarı hareket her zaman olur pivotta.
Fakat her zaman 90 derece dönmez.

Babo benim sistem bi cs de 300 fps alıyor gerek yok 240 hz ye 144 olsa yeter
Bütçeye uyduğu için önerdim.sonuçta 240hz de alsanız aynı para 144hz de alsanız aynı para 160 fps aldınız diyelim bu monitörde 160 görüceksiniz diğerinde 144

En azından kenarda bulunsun. Belki başkasının işine yarar

Bütçeye uyduğu için önerdim.sonuçta 240hz de alsanız aynı para 144hz de alsanız aynı para 160 fps aldınız diyelim bu monitörde 160 görüceksiniz diğerinde 144

En azından kenarda bulunsun. Belki başkasının işine yarar
Yok 240 hz monıtorde 240 fps altı alınca takılmalar oluyormus öle duydum o yuzden almak istemiyorum acaba doğrumu bu dedigim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,320
Üyeler
185,066
Son üye
falımsakız
Geri