Neler Yeni

monitör alacaksanız mağazalardan alın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Canberk
Bugün Asus Tuf Gaming Vg24vq modelini satın aldım fakat internet üzerinden değil yaklaşık 20-30 tl farkla vatandan aldım. Çünkü ölü piksel testi yapıyolar. Abartmıyorum 1 değil 2 değil 3. üründe ölü pikselsiz ürünü bulabildik. Adamları da uğraştırmış oldum fakat tecrübelendim.

Bu tarz monitörlerde ölü piksel çıkarsa belli bi sayıyı geçmediği sürece iade veya garanti kapsamına girmiyor o yüzden özetle gidin mağazadan alın.

BandLedend

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Kaan Sevinç
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı - Minecraft - Fortnite
Discord
Bandwitch#2635
İnternetten aldığınız zaman iade eder başka mağazadan alırsınız.İnternette güzel indirimler olabiliyor.Ben monitörü internetten aldım ve ölü pixel yoktu.İnternetten almak gayet mantıklı oluyor.

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Bugün Asus Tuf Gaming Vg24vq modelini satın aldım fakat internet üzerinden değil yaklaşık 20-30 TL farkla vatandan aldım. Çünkü ölü piksel testi yapıyolar. Abartmıyorum 1 değil 2 değil 3. üründe ölü pikselsiz ürünü bulabildik. Adamları da uğraştırmış oldum fakat tecrübelendim.

Bu tarz monitörlerde ölü piksel çıkarsa belli bi sayıyı geçmediği sürece iade veya garanti kapsamına girmiyor o yüzden özetle gidin mağazadan alın.
Sabırsız kişiler mağazadan alsın.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bugün Asus Tuf Gaming Vg24vq modelini satın aldım fakat internet üzerinden değil yaklaşık 20-30 TL farkla vatandan aldım. Çünkü ölü piksel testi yapıyolar. Abartmıyorum 1 değil 2 değil 3. üründe ölü pikselsiz ürünü bulabildik. Adamları da uğraştırmış oldum fakat tecrübelendim.

Fazladan 250 TL verme imkanım olsa vatandan alırdım.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
İnternetten alınan her monitör ölü pixel ile gelmiyor.
Şu forumda 6 ayda 20 kişi anca.
Bende internetten aldım sorun yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Tufan Kürşat
Hayırlı olsun. Ölü piksel testini mağaza çalışanları nasıl kabul etti?

azahgumus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Azah Gümüş
Ölü piksel çıkarsa monitörü iade edebilirsin, bunun için bir engel yok.
14 gün boyunca hiç bir mazeret sunmadan internetten aldığın bir ürünü geri gönderebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Canberk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayırlı olsun. Ölü piksel testini mağaza çalışanları nasıl kabul etti?
Ölü piksel çıkarsa monitörü iade edebilirsin, bunun için bir engel yok.
14 gün boyunca hiç bir mazeret sunmadan internetten aldığın bir ürünü geri gönderebilirsin.
Vatan direkt kendisi yapıyor renk testi v.s

Ve ölü piksel çıkarsa direkt iade edemiyorsun AOC 1 ölü pikselde alırken MSI vs benzeri firmalar 3 ölü piksel üstüne değişim yapıyor.

Top Bottom