Neler Yeni

Monitör bazen açılmıyor

serhattt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Serhat Gül
Monitörümü bir süre kullanmayınca açılmıyor, mesela akşam bilgisayarımı kapatıyorum monitörüde kapatıyorum sabah kalkınca bilgisayarı açıyorum fakat monitöre ekran gelmiyor, ekran titriyor yaklaşık 5-6 dakika bekledikten sonra monitörü aç kapa yapıyorum normale dönüyor.1-2 saat pc kapalı kalıncada aynı sorunla karşılaşıyorum. Acaba sorunun ne olduğunu bilen var mı?

whiterose

80+ Bronze
monitörü neden kapatıyorsun

Mriguana

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Ali Efe TİCAN
Monitörümü bir süre kullanmayınca açılmıyor, mesela akşam bilgisayarımı kapatıyorum monitörüde kapatıyorum sabah kalkınca bilgisayarı açıyorum fakat monitöre ekran gelmiyor, ekran titriyor yaklaşık 5-6 dakika bekledikten sonra monitörü aç kapa yapıyorum normale dönüyor.1-2 saat pc kapalı kalıncada aynı sorunla karşılaşıyorum. Acaba sorunun ne olduğunu bilen var mı?
monitörde no signal gözüküyor mu bir de monitörü kapatıp açınca logosu geliyor mu

serhattt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Serhat Gül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
monitörü neden kapatıyorsun
PC'yi kapatınca kapatıyorum sadece. Düğmesinden kapatıyorum fişini çekmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

monitörde no signal gözüküyor mu bir de monitörü kapatıp açınca logosu geliyor mu
No signal ve logo gözükmüyor sadece monitörü 1-2 saat kullanmayınca oluyor. Açtığımda ekran git gel yapıyor ve siyah ekranda kalıyor sonra 3-5 dakika bekliyorum düzeliyor

whiterose

80+ Bronze

No signal ve logo gözükmüyor sadece monitörü 1-2 saat kullanmayınca oluyor. Açtığımda ekran git gel yapıyor ve siyah ekranda kalıyor sonra 3-5 dakika bekliyorum düzeliyor
düğmesinden kapatmana da gerek yok aslında ben hiç kapatmıyorum

Mriguana

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Ali Efe TİCAN

ben de aynı sorun tam tersi şeklinde oldu ara sıra görüntü geliyordu sen onu iyisi mi servise ver

alt_f4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
alt_f4
evet 3 sene olmuş biraz geç ama sanırsam karşılaştığın sorun şu:
eski bir monitör kullanıyorsun ve benim karşılaştığım kadarıyla eski mönitörler nedense az bir soğukta çalışmıyor.Eğer bu durum monitör çalışırken yaşanmıyorsa sorun monitörün soğukta çalışamaması olabilir. Evet saçma geliyor ama bir kaç kez karşılaştım ilk başta çalışmıyor ama belli bir süre sonra kendi kendine ısındığı için çalışmaya başlıyor.Eğer hala o monitörü kullanıyorsan saç kurutma makinesiyle ısıtarak açabilirsin belki.Tabi işe yaramaya da bilir . Belki de sorun farklıdır.

Top Bottom