Yardım Monitör bozuldu, 4k ya kadar tavsiye.

aeyldrmm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
444
Bütçe
4000
Samsung lc24rg50fqmxuf monitörüm 2 yıllık garanti sonunda, garanti bitiminden 2 ay sonra hakkın rahmetine kavuştu. Herhangi bir darbe vesaire söz konusu değil. Tamir konularını falan araştırmadım, yarın sabah samsung müsteri hizmetleriyle görüşüp sorgulayacağım. Bilgisi olan varsa yazarsa mutlu olurum.

Max 4k monitör tavsiyelerinizi bekliyorum.
Yok şu kadar arttır yok bu kadar arttır falan demeyin boşuna, şimdiden teşekkürler.

Ekler

• IMG-20230727-WA0007.jpeg
    IMG-20230727-WA0007.jpeg
    677.9 KB · Hit: 42
Samsung lc24rg50fqmxuf monitörüm 2 yıllık garanti sonunda, garanti bitiminden 2 ay sonra hakkın rahmetine kavuştu. Herhangi bir darbe vesaire söz konusu değil. Tamir konularını falan araştırmadım, yarın sabah samsung müsteri hizmetleriyle görüşüp sorgulayacağım. Bilgisi olan varsa yazarsa mutlu olurum.

Max 4k monitör tavsiyelerinizi bekliyorum.
Yok şu kadar arttır yok bu kadar arttır falan demeyin boşuna, şimdiden teşekkürler.
bence ilk monitör sorununu çöz bu zamanda zor
neyse soruya gelelim hocam sanırsam oyun amaçlı kullancaksınız ne türü oyunlar oynarsınız fpsmi hikayelimi

bence ilk monitör sorununu çöz bu zamanda zor
neyse soruya gelelim hocam sanırsam oyun amaçlı kullancaksınız ne türü oyunlar oynarsınız fpsmi hikayelimi
Her türlü oyunu oynarım fakat öyle hardcore bir tarafım yok, sadece eğlenceme bakıyorum. Şimdiye kadar VA panel bu monitörü kullanıyordum kısa ömürlü olması dışında bir şikayetim olmadı şimdiye kadar 😸 Monitör tamir olayı ucuza gelirse belki 2. Monitör olarak bile kullanabilirim ileride elime bir miktar para geçerse.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,819
Üyeler
188,172
Son üye
Galatasaryy
Geri