Neler Yeni

Monitör canı isteyince açılıyor / No Signal sorunu

emire

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emir Erol
Monitör başlıkta yazdığım gibi tamamen kafasına göre bazen açılıyor bazen No Signal diyip görüntü vermiyor. Hiçbir mantıklı sebebini bulamadım kablolar sağlam, girişlerde sıkıntı yok. Bilgisayar açarken hep aynı şey oluyor artık can sıkıcı olmaya başladı. Açıyorum bilgisayarı bazen tek seferde görüntü verirken bazen No Signal diyor tekrar tekrar yeniden başlatınca açılıyor. Nedeni ne olabilir? Monitör G24F-2

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
başka kablo ile denedinmi

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Yusuf Eyili
Bende bu sorun olduğunda yabancı bir forumda kondansatörlerde sorun olduğu için böyle bir şey olduğu yazılmıştı. Bende monitörün devre kartının üzerinde kondansatörleri üzerinde yazan değerleri ile aynı alıp eskilerini sıcak tabanca ile söküp yenilerini lehimledim. Düzelmişti. El becerin varsa ve ekipmanın varsa yapabilirsin o zaman çok ucuza gelir tamiri.

emire

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emir Erol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
başka kablo ile denedinmi
Dostum kablo ile ilgili olduğunu düşünmüyorum çünkü şöyle anlatayım ben bu sistemi Mayıs'ta topladım ve ondan sonra kablolara hiç dokunulmadı bile. Hem kabloda sıkıntı olsa hiç vermezdi veya görüntü birden giderdi. Açıldıktan sonra görüntüde hiçbir sıkıntı/kopma olmuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende bu sorun olduğunda yabancı bir forumda kondansatörlerde sorun olduğu için böyle bir şey olduğu yazılmıştı. Bende monitörün devre kartının üzerinde kondansatörleri üzerinde yazan değerleri ile aynı alıp eskilerini sıcak tabanca ile söküp yenilerini lehimledim. Düzelmişti. El becerin varsa ve ekipmanın varsa yapabilirsin o zaman çok ucuza gelir tamiri.
Böyle bir sorun neden olabilir ki yeni monitörde? Hiçbir sıkıntısı yokken durduk yere böyle yapmaya başladı. Şimdi yeni olduğu için de içini açmam daha taksidi bile bitmedi dost.

Top Bottom