Monitör çiziği nasıl giderilir

Reaksiyon skoru
46
Arkadaşlar merhaba , bugün yeni monitor aldım maalesefki kullanırken sivri bir cismin çarpması sonucu monitörümü çizdim , tırnağımla sürttüğümde tırnak takılıcak kadarlık bir çizik var.
İnternette bazı insanlar silgi ile silmiş geçmiş ama bendeki geçmiyor çünkü biraz daha derin çizik ayrıca silgi monitördeki kaplamaya zarar veriyormuş o yüzden yapmayı bıraktım , vazelin kullanan arkadaşlarda olmuş ama zarar vericeğinden korktuğum için uygulamadım , benim merak ettiğim şu bu tarz çizikleri kapatan bir ekran koruyucusu varmı? monitöre mat ekran koruyucu takarsam çiziğin daha az görünür olacağını söyleyenler var mat ekran koruycusu takmalımıyım daha önce hiç başına böyle bir şey gelen oldumu?

Ekler

• IMG_0630.webp
    IMG_0630.webp
    565.3 KB · Hit: 22
  • IMG_0628.webp
    IMG_0628.webp
    814.7 KB · Hit: 22
şeffaf ojeler var işe yarar mı bilmem monitor ekranı mat ise sırıtabilir

aynısı benim eski monitöre olmuştu ne yaptıysam gecmedi, malesef öyle kullanmalısın.

şeffaf ojeler var işe yarar mı bilmem monitor ekranı mat ise sırıtabilir
ekran mat , ayrıca bir şeyler sürmek istemiyorum bu sefer ekranda kalıcı lekeler kalabilir diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynısı benim eski monitöre olmuştu ne yaptıysam gecmedi, malesef öyle kullanmalısın.
benim aklıma mat ekran kaplaması takmak geldi ışığı dağıttığı için belki çizik gözükmez kaybolur diye ama hemen para verip almak istemedim, tecrübe eden arkadaşlar vardır diye

garanti vs varsa teknik destek alin üzerinde bir şey denemeyin sonra paneli komple patates edersin

benim görüşüm o panel düzelmez anca koruyucu yaparsan bir nebze paneli korursun ama gene orda o leke gibi kalir bilesin
neyse yapıcak bişey yok allahtan iç panele zarar vermedi ufak bi çizikle atlattım böyle kullanıcam o zaman , genelde ekran beyazken çok belli oluyor ama oyun oynarken yüksek ihtimal görmicem bile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,472
Üyeler
185,736
Son üye
realerw
Geri