Neler Yeni

Monitör de Yatay ve Dikey Çizgiler

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
yaşar can
ASUS VG249Q1A Monitörü kullanıyorum RX 7600 Ekran kartım var bu sabah bilgisayarı açtığım zaman ekranda yatay ve dikey çizgiler meydana geldi biraz durduktan sonra düzeldi lakin arada görüntü tekrar bu şekilde oluyor.Herhangi bir şey yapmadım DP port kablosundan şüphelendim onu da değiştirdim lakin yine sıkıntı devam etti en sonunda HDMI kablosunu bağladım lakin yine oldu çözüm öneriniz var mıdır?

Ekler

• 1.jpg
    1.jpg
    542.4 KB · Hit: 45

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Tekin Ayber
flekslerine su filan kaçtı mı veya darbe aldı mı? Gelip gidiyorsa ilk aklıma gelen bağlantı noktası yani fleks hatası gibi geliyor...

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
yaşar can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
flekslerine su filan kaçtı mı veya darbe aldı mı? Gelip gidiyorsa ilk aklıma gelen bağlantı noktası yani fleks hatası gibi geliyor...
yok hocam durduk yere oldu.Bilgisayar ilk açıldığı zaman iki dakika sonra kendine geliyor.Sıcakken olmuyor soğukken oluyor gibi geldi bana.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Tekin Ayber
İlk olarak ekran kartının sağlam olduğundan emin ol, ya ekran kartı arızalı ya moni... eğer ekran kartı arızalı ise yapacak şeyler çok daha az. ama moniden kaynaklı ise fleksleri temizlenmeli, temassızlık varsa giderilmeli. Onu da anladığım kadarıyla sen yapamazsın, güvenilir bir tamirci anlar.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,137
İsim
.
ASUS VG249Q1A Monitörü kullanıyorum RX 7600 Ekran kartım var bu sabah bilgisayarı açtığım zaman ekranda yatay ve dikey çizgiler meydana geldi biraz durduktan sonra düzeldi lakin arada görüntü tekrar bu şekilde oluyor.Herhangi bir şey yapmadım DP port kablosundan şüphelendim onu da değiştirdim lakin yine sıkıntı devam etti en sonunda HDMI kablosunu bağladım lakin yine oldu çözüm öneriniz var mıdır?
Ya ekran kartı bozuk ya monitör kabloyu zaten denemişsin.
1/2 1/2 deneyerek bulman lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,695
Üyeler
164,891
Son üye
fisequn
Top Bottom