Dün yeni monitor aldım şimdi pc nin yerini değiştim ekranda beyaz beyaz çizgiler çıkıp sonra ekran siyahlasiyordu kablodami sıkıntı vardır yoksa portlardami @MuratTheFounderOfGariban
Yok sadece dpHocam VGA to HDMI tarzı bir döndürücü kullanıyor musunuz?
Önerin varımdır büyük ihtimalle dp 1 de sorun varKabloyu değiştirip deneyin derim.
dp2 ye geçtim bişey yok şuanKabloyu değiştirip deneyin derim.
Slotta sorun var o zaman hocam.Önerin varımdır büyük ihtimalle dp 1 de sorun var
Mesaj otomatik birleştirildi:
dp2 ye geçtim bişey yok şuan
Slotta sorun var o zaman hocam.
Edin hocam hakkınız var.Önerin varımdır büyük ihtimalle dp 1 de sorun var
dp2 ye geçtim bişey yok şuan
iade fln mı edeyim ne yapmalıyım
ilk gün bişey yoktu bugün monitör yerini değiştim ondanmı oldu acaba iade fln mı edeyim yoksa sıkıntı olmazmıSlotta sorun var o zaman hocam.
değişim fln isteyebilirmiyim sorun çıkarırmı iade etmeye değermiSlotta sorun var o zaman hocam.
Edin hocam hakkınız var.
kablo önerin varmı bide öyle deniyeyim yada yerlerini değişeyimSlotta sorun var o zaman hocam.
Edin hocam hakkınız var.
@MRlotias hocam ekran akrtınınkini monitöre taktım düzeldi kablo önerin varmıdırSlotta sorun var o zaman hocam.
Edin hocam hakkınız var.
Yok hocam ben olsam iade etmezdim, kablo olarak pek bir bilgim yok.ilk gün bişey yoktu bugün monitör yerini değiştim ondanmı oldu acaba iade fln mı edeyim yoksa sıkıntı olmazmı
değişim fln isteyebilirmiyim sorun çıkarırmı iade etmeye değermi
kablo önerin varmı bide öyle deniyeyim yada yerlerini değişeyim
@MRlotias hocam ekran akrtınınkini monitöre taktım düzeldi kablo önerin varmıdır
zaten 4port var 2hdmi 2dp en kötü yerleri değişirim sorun kablodaymış snrm ekran kartıyla değişince düzeldi bi res atayım inş tekrar sorun olmazYok hocam ben olsam iade etmezdim, kablo olarak pek bir bilgim yok.
Tamamdır hocamzaten 4port var 2hdmi 2dp en kötü yerleri değişirim sorun kablodaymış snrm ekran kartıyla değişince düzeldi bi res atayım inş tekrar sorun olmaz
çok teşekkürler yardım içinTamamdır hocam![]()
bir şey değil hocam.res attım sıkıntı olmadı
çok teşekkürler yardım için