Neler Yeni

Monitör fiyatları hakkında

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
Selamlar, sizce 1 2 aya monitör fiyatları nolur ? Ucuzlar mı pahalıkaşır mı? Şuan taksitle monitör alma imkanım var da beklesem kâr mı ederim zam gelir de zarar mı ederim bilemiyorum

logan53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Mücahit Saklı
Hocam yurtdışındaki fiyatlarına baktığımda monitör fiyatlarının dolar kuruna bazla Türkiye'de ucuz olduğunu farkettim. Bana göre dolar düşmediği sürece daha fazla ucuzlamaz. 144hz 1ms 1080p monitörlerin piyasası 2000-3000 TL arasında kalır .

newegg.com şu siteden Country'i United States olarak çevirip fiyatları dolar cinsinden görebilirsiniz.

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yurtdışındaki fiyatlarına baktığımda monitör fiyatlarının dolar kuruna bazla Türkiye'de ucuz olduğunu farkettim. Bana göre dolar düşmediği sürece daha fazla ucuzlamaz. 144hz 1ms 1080p monitörlerin piyasası 2000-3000 TL arasında kalır .

newegg.com şu siteden Country'i United States olarak çevirip fiyatları dolar cinsinden görebilirsiniz.
Yani çünkü 3000TL üstü olursa eğer almam zorlaşacak gibi duruyor fakat taksitle alırsam her ay ödeyerek alabilirim ama bu sefer 4000TL ye almış oluyorum. O yüzden sordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani çünkü 3000TL üstü olursa eğer almam zorlaşacak gibi duruyor fakat taksitle alırsam her ay ödeyerek alabilirim ama bu sefer 4000TL ye almış oluyorum. O yüzden sordum.
Eğer fiyatlar ucuzlayacak gibi olursa çünkü taksitle aldığım monitörü iptal veya iade edicem.

logan53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Mücahit Saklı
kaç taksit yapacaksınız ki 4000 TL'ye çıkıyor hocam. 6 ay taksit ile vadesiz bulabilirsiniz.

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
kaç taksit yapacaksınız ki 4000 TL'ye çıkıyor hocam. 6 ay taksit ile vadesiz bulabilirsiniz.
Ailem hepsiburadadan vs. taksitle yapmayı tercih etmiyor sadece turkcell den. Asus v249q monitörü için 12 aylık taksit.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,384
İsim
Ahmet Sevinç

hocam yurtdışından monitör almayı tavsiye etmiyorum çünkü kargolama sürecinde ciddi riskler barındırıyor ve ölü pixel çıkarsa iade vs. çok zor

Ailem hepsiburadadan vs. taksitle yapmayı tercih etmiyor sadece turkcell den. Asus v249q monitörü için 12 aylık taksit.
hocam hepsiburada'dan neden kabul etmiyolar bence en iyi teknolojik ürün satış yeri

ayrıca monitör kaç tl?

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
hocam yurtdışından monitör almayı tavsiye etmiyorum çünkü kargolama sürecinde ciddi riskler barındırıyor ve ölü pixel çıkarsa iade vs. çok zor

hocam hepsiburada'dan neden kabul etmiyolar bence en iyi teknolojik ürün satış yeri
Bende bilmiyorum da acaba iptal edip biriktirip de mi alsam diyorum fakat fiyat zamlarından da korkuyorum

Bende bilmiyorum da acaba iptal edip biriktirip de mi alsam diyorum fakat fiyat zamlarından da korkuyorum
sabah tekrar soracağım

logan53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Mücahit Saklı

ayrıca monitör kaç TL?
yurtdışından almasını söylemedim zaten. Fiyatlar ucuzlar mı demiş ben de yurtdışı fiyatlarına göre TR'de ucuz bile dedim

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler

ayrıca monitör kaç TL?
akakçeden baktığımda pasaj dan (turkcell) 2800tl ortalama fiyatı da 3100 3200tl

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,384
İsim
Ahmet Sevinç
yurtdışından almasını söylemedim zaten. Fiyatlar ucuzlar mı demiş ben de yurtdışı fiyatlarına göre TR'de ucuz bile dedim
hocam ben orda ucuz sandım😁

akakçeden baktığımda pasaj dan (turkcell) 2800tl ortalama fiyatı da 3100 3200tl
hocam en ucuzu ordaymış ordan tercih edin o zaman
ve ayrıca ürünü aldıktan sonra benide bilgilendirirsen iyi olur bende almayı düşünüyorum😁

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
hocam ben orda ucuz sandım😁

hocam en ucuzu ordaymış ordan tercih edin o zaman
ve ayrıca ürünü aldıktan sonra benide bilgilendirirsen iyi olur bende almayı düşünüyorum😁
ama 12 aylık taksit 370tl ye geliyor faturaya denk ve buda 4400tl gibi bir fiyat veriyor o yüzden iptal etsem mi diye düşünüyorum

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,384
İsim
Ahmet Sevinç
ama 12 aylık taksit 370tl ye geliyor faturaya denk ve buda 4400tl gibi bir fiyat veriyor o yüzden iptal etsem mi diye düşünüyorum
hocam genelde 6 aya taksitde faiz almazlar ama 12 taksit diyorsun açıkçası mevlada yüksek o yüzden farklı satıcıları bir değerlendir

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
hocam genelde 6 aya taksitde faiz almazlar ama 12 taksit diyorsun açıkçası mevlada yüksek o yüzden farklı satıcıları bir değerlendir
Sence iptal edip 1 sy falan daha beklesem çok zam gelir mi ? yani 3000tl leri aşar mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,664
Üyeler
167,693
Son üye
kaanbal2458
Top Bottom