monitör fiyatları düşmez tam özelliklerini yazsan daha iyi olur ama fiyatı uygun gibi al bence.Arkadaşlar bi tanıdığım 120 hz 2 ms monitör veriyo 600 TL sizce bunu alıp monitör fiyatlarının düşmesini bekleyeyim yoksa sıfır mı alayım daha fazla yükselir mi fiyatlar ?
Bu monitör'ü 5.130 TL iken biraz daha düşsün nede olsa acelem yok beklerim dedim ve fiyatına bakarmısın.Arkadaşlar bi tanıdığım 120 hz 2 ms monitör veriyo 600 TL sizce bunu alıp monitör fiyatlarının düşmesini bekleyeyim yoksa sıfır mı alayım daha fazla yükselir mi fiyatlar ?
24 '' 120 hz 2 ms lcd markası lg ama modelini bilmiyorum120hz nedir acaba merak ettim. Modeli nedir?
Ürünün markasını ve modelini soruyor.24 '' 120 hz 2 ms lcd markası lg ama modelini bilmiyorum
Problem değil ya arkadaşta tam bilmiyor. Yinede ucuzÜrünün markasını ve modelini soruyor.
Bu bahsettiğini anladı zaten![]()
bende 5 k dan aldım geçen ayBu monitör'ü 5.130 TL iken biraz daha düşsün nede olsa acelem yok beklerim dedim ve fiyatına bakarmısın.
Ve bu monitör 3.000 TL ile çıkışını yapmış bir monitör.
Demem o ki ; eğer elinizde paranız var ve bir şey almayı düşünüyorsanız , 1 dakika beklemeniz artık hata olur hale geldi ne yazıkki
İmkanınız var ise alın
Alıntıyı görüntüle
Hee bu arada ; bu monitör'ü tavsiye olarak size önermiyorum yanlış anlaşılma olmasın.
Sadece başımdan gecen durumu anlatmak için attım![]()