Neler Yeni

Monitör geç açılıyor!

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
asus tuf gaming vg249q1r monitörüm masaüstü gelene kadar tepki vermiyor ve masaüstü de ekran açılıyor. Eski monitörumde böyle bir sorun yoktu. Sebebi ne olabilir ?

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
Emir
pc açılırken bios ekranına girebiliyor musunuz? Yani örnek veriyorum pc açılırken del tuşuna bastın yada bios tuşu her neyse bekleyince bios ekranında görüntü geliyorsa monitörde sorun olabilir diye düşünüyorum. Daha önce 2013 de böyle konular açılmış başka forumlarda . monitörün beslemesinde sorun çıkmış kimisinde kabloda sorun çıkmış

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PC açılırken bios ekranına girebiliyor musunuz? Yani örnek veriyorum PC açılırken del tuşuna bastın yada bios tuşu her neyse bekleyince bios ekranında görüntü geliyorsa monitörde sorun olabilir diye düşünüyorum. Daha önce 2013 de böyle konular açılmış başka forumlarda . monitörün beslemesinde sorun çıkmış kimisinde kabloda sorun çıkmış
Bios girme ekranı gözükmüyor. Ancak masaüstü ne gelince ekran devreye giriyor.

Kartal43

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet K
asus tuf gaming vg249q1r monitörüm masaüstü gelene kadar tepki vermiyor ve masaüstü de ekran açılıyor. Eski monitörumde böyle bir sorun yoktu. Sebebi ne olabilir ?
Sorunu çözebildiniz mi? aynı sorunu ben de yaşıyorum, çözümünü biliyorsanız lütfen beni de bilgilendirin. sizce monitörü bu sorundan dolayı iade etmeli miyim?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Bios girme ekranı gözükmüyor. Ancak masaüstü ne gelince ekran devreye giriyor.
Benimde monitörüm eski emektar a göre geç açılıyor ama sizin dediğiniz kadar değil 1, 2 saniye geç geliyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Qzer

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunu çözebildiniz mi? aynı sorunu ben de yaşıyorum, çözümünü biliyorsanız lütfen beni de bilgilendirin. sizce monitörü bu sorundan dolayı iade etmeli miyim?
yok çözümü bulamadım. Ekran masaüstünde devreye giriyor.

Top Bottom