Monitör Görüntü Ayarları

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
9,092
monitörümdeki parlaklık, kontrast, keskinlik ayarları nasıl olmalı arkadaşlar? 3 ünü söylesenizde yeterli. 0-100 olarak ayarlanabiliyor

Dostum automatic modu olması gerek monitör ün üzerinde ona tıklayarak otomatik olarak ayarlayabilirsin

Türkçe çeviri:
Monitörümdeki parlaklık , kontrast ve keskinlik ayarları nasıl olmalı? Üçünü de söylemeniz yeterli :)
Türkçeyi çinceye çevirmişsin kardeşim, Üçünüde söylemeniz yeterli nedir? Boyunuzdan büyük işe kalkışmayınız :)

monitörümdeki parlaklık, kontrast, keskinlik ayarları nasıl olmalı arkadaşlar? 3 ünü söylesenizde yeterli. 0-100 olarak ayarlanabiliyor

Biz bilemeyiz. Gözüne en güzel görünen ayar neyse onu senin bulman lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de monitör markanı söylememişsin. Markanı söyle sana kim oldugumuzu söyleyelim

Biz bilemeyiz. Gözüne en güzel görünen ayar neyse onu senin bulman lazım.

Bir de monitör markanı söylememişsin. Markanı söyle sana kim oldugumuzu söyleyelim
LG 24GN600 144 Hz ips

Türkçeyi çinceye çevirmişsin kardeşim, Üçünüde söylemeniz yeterli nedir? Boyunuzdan büyük işe kalkışmayınız :)
Türkçe çeviri:
Türkçeyi Çinceye çevirmişsin kardeşim. ''Üçünü de söylemeniz yeterli'' nedir? Boyunuzdan büyük işlere kalkışmayınız.

Ayrıca cümle başında ''Kardeşim'' diye hitap ettiğiniz ve 2.Tekil şahıs eki kullandığınız kişilere daha sonrasında ''Resmi'' konuşmak için 2.Çoğul şahıs eki kullanamazsınız.
3 ünü söylesenizde yeterli.

Bu yazıyı bu kadar çevirebildim kusura bakmayınız.

Mizahşörr senii
İmzamı okumadınız sanırım.

LG 24GN600 144 Hz ips

Bu ayar varsa bunu yapmanı tavsiye ederim.

Gamer: 1

Gamma ayarı: 2

Begenmezsen Gamma ayarı: 3 (En iyisi gamma 2)

Parlaklık: 100 (Parlaklık görecelidir, kafana göre kullan.)

Kontrast: 70

Response time: Off. 75 FPS'den düşük aldıgın zamanlarda.

Response time: Fast 144 FPS aldıgın oyunlarda en iyisi.

Genel olarak hiç ellemeyeyim diyorsan Off yap kullan.

gamer 1 çok sıcak gibi geliyor o yüzden gamer 2 kullanıyorum

Geri