Neler Yeni

Monitör Hoparlöründen Gelen Cızırtı Sorunu Nasıl Düzeltilir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
özgür kaplan
Eski ekran kartım rx 550 yi yeni sistemim 12400f e taktım
monitörüm dahili hoparlörlü ve cızırtı yapıyor eski sistemimde böyle bir sorun yoktu çıldırcam çözemedim windows 11 yüklesem düzelir mi tonla para harcadım ister istemez üzülüyor insan

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Eski ekran kartım rx 550 yi yeni sistemim 12400f e taktım
monitörüm dahili hoparlörlü ve cızırtı yapıyor eski sistemimde böyle bir sorun yoktu çıldırcam çözemedim windows 11 yüklesem düzelir mi tonla para harcadım ister istemez üzülüyor insan
Kulaklık veya harici ses sistemi ile test ettiniz mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
özgür kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şuan alacak bütçe kalmadı merak ettiğim anakart bozuk olabilir mi bundan çok korkuyorum dostum öyle bi ihtimal var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

cızıltı dediğim rahatsız edecek kadar değil videoların bazılarında oluyor özellikle tilt ediyor

Kulaklık veya harici ses sistemi ile test ettiniz mi
merak ettiğim anakartın ses çipini mi kullanıyor suan ekran kartının mı ekransa bozulmamıştır diyebilcem anakart

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
şuan alacak bütçe kalmadı merak ettiğim anakart bozuk olabilir mi bundan çok korkuyorum dostum öyle bi ihtimal var mı

cızıltı dediğim rahatsız edecek kadar değil videoların bazılarında oluyor özellikle tilt ediyor

merak ettiğim anakartın ses çipini mi kullanıyor suan ekran kartının mı ekransa bozulmamıştır diyebilcem anakart
Telefon kulaklığı varsa, kasaya bağlayıp deneyebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
özgür kaplan
  • Beğen
Reaksiyonlar: f0ze

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
süper fikir arayım bi evde deneyebilirsem cevaplıcam

kulaklık biraz dandik aşırı ama sanırım yapmıyor gibi geldi sence problem nedendir
Monitör olabilir. Monitörün tuşundan ayarlara girip monitör ses seviyesini %60 veya %40 yapıp tekrar deneyebilirsiniz. Eğer yine yaparsa monitör ses sistemi arızalı olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
özgür kaplan
Monitör olabilir. Monitörün tuşundan ayarlara girip monitör ses seviyesini %60 veya %40 yapıp tekrar deneyebilirsiniz. Eğer yine yaparsa monitör ses sistemi arızalı olabilir.
hemen deniyorum cansın kankam

• Beğen
Reaksiyonlar: f0ze

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Monitör ekran kartına hangi kablo ile bağlı ? Kablo iyi bir kablo mu ? Görüntü kablosu haricinde 3.5mm jak girişi ile kasaya bağlı mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
özgür kaplan
Monitör ekran kartına hangi kablo ile bağlı ? Kablo iyi bir kablo mu ? Görüntü kablosu haricinde 3.5mm jak girişi ile kasaya bağlı mı ?
yok dvi kablosu sadece anakart ses bağlı değil hepsi ekran kartına bağlı oda eski model sistemde aşırı yeni windows 10 bide uyumsuzluk mudur bilemedim

bide anakarta bişe bağlı değil diye anakartın ses problemi olması imkansız mı yani ekran kartı mı işliyor sesi

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
yok dvi kablosu sadece anakart ses bağlı değil hepsi ekran kartına bağlı oda eski model sistemde aşırı yeni windows 10 bide uyumsuzluk mudur bilemedim
Arada dönüştürücü falan var mı ? Eğer varsa dönüştürücü değiştirip deneyebilirsin. Ayrıca kabloda da problem olabilir. Monitörde 3.5mm ses çıkış jakı varsa https://urun.n11.com/kablolar/kulaklik-uzatma-aux-kablosu-ses-35mm-10-metre-4270a-erkek-P114030145 böyle bir kablo ile anakarttan sesi alabilirsin.

bide anakarta bişe bağlı değil diye anakartın ses problemi olması imkansız mı yani ekran kartı mı işliyor sesi
Evet şuan ekran kartından alıyor sesi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
özgür kaplan
Arada dönüştürücü falan var mı ? Eğer varsa dönüştürücü değiştirip deneyebilirsin. Ayrıca kabloda da problem olabilir. Monitörde 3.5mm ses çıkış jakı varsa https://urun.n11.com/kablolar/kulaklik-uzatma-aux-kablosu-ses-35mm-10-metre-4270a-erkek-P114030145 böyle bir kablo ile anakarttan sesi alabilirsin.

Evet şuan ekran kartından alıyor sesi.
dönüştürücü yok abi arada yarın bütçe bulursam hoparlör alcam umarım temiz ses alacam

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Monitör ile ekran kartı arasında ki kabloda veya dönüştürücü varsa dönüştürücüde problem olabilir. Yenisini alıp deneyebilirsin

Top Bottom