Monitör için yardım öneri

Ne amaçla istiyorsun ? fps oyunumu ? yoksa hikayeli oyunlar oynamak içinmi yada görüntü alsın yeter mi ?

knk fps de oynuyorum hikayeli de ben ıps panel 165 hz ve üstü bi monitör arıyorum eğer yüskeklik ayarı da olursa tadından yenmez
kanka bütçeni bir tık zorlar ama harika bir monitör 280 hz gerçekten aşırı hissettiriyor özellikle fps oyunlarında bu monitörden uygununu bulamazsın emsalleri 10k dan başlıyor bi düşün bence

kanka bütçeni bir tık zorlar ama harika bir monitör 280 hz gerçekten aşırı hissettiriyor özellikle fps oyunlarında bu monitörden uygununu bulamazsın emsalleri 10k dan başlıyor bi düşün bence
knk gamebooster güvenemiyorum ghosting vs varsa diye

Gamebooster almayın aldırtmayın lütfen para verselere kullanmam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok kanka güvenle alabilirsin yeğenime aldık çok güzel NVIDIA G-SYNC ve AMD FREESYNC destekliyor
Nerdeyse bütün monitörler destekliyor ve 280hz çok iyi gözükebilir ama delicee ghosting var.

https://www.itopya.com/gigabyte-238...s-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017Bu monitörü alacaktım ama fiyatı 5099tl den 5757tl ye yükselmiş arkadaşlar herhangi bir öneriniz var mı bu monitör bu fiyata değmez gibi geliyor daha iyileri vardır bu fiyata ama 5200tl bandında olursa sevinirim lütfen önerilerinizi bekliyorum

Bunu öneririm.

Yok kanka güvenle alabilirsin yeğenime aldık çok güzel NVIDIA G-SYNC ve AMD FREESYNC destekliyor
bu da seçenekler arasında dursun o zaman teşekkür ederim
Bunlar da var knk şu msi iyi mi mesala

Bide bu var.

bu da seçenekler arasında dursun o zaman teşekkür ederim
Niye gamebooster'ı seçeneklerine aldın?? çöp marka çöp monitör delice ghosting var ve kalitesiz malzeme.

Bide bu var.

Niye gamebooster'ı seçeneklerine aldın?? çöp marka çöp monitör delice ghosting var ve kalitesiz malzeme.
knk şu aoc iyi gözüküyor o mu yoksa bu msi mı hangisi daha iyi

knk şu aoc iyi gözüküyor o mu yoksa bu msi mı hangisi daha iyi
AOC genel olarak daha iyi ama yukarıda atılan viewsonic'te fena değil.

Yani viewsonic'te alınabilir bence.

Böyle bir monitörde var ve daha ucuz

Böyle bir monitör daha buldum.

@Kağan Ünver hocam orda mısınız??

Geri