Koyucaktım da unutmuşum . Önerini alabilirim istersenİkiside değil seçeneği olmalıydı.
Koyucaktım da unutmuşum . Önerini alabilirim istersen
27 inç alasım var ya. 7 yıldır laptop kullanıyorum biraz gözlerim şenlensin
kesinlikle bende bunu öneririyorum o kadar para verip o monitörleri alma
1. attıgımın Donanım Arşivinde inceleme videosu vardı pek kötü şeyler söylemiyordu Abdullah Abi onun için eklemiştim aslındaAynı şeyin farklı renkleri ikiside.
eğer 27'' almakta kararlıysan ve bütçede daha yukarı çıkamıyorsan alabilirsin bence kötü monitörler değiller1. attıgımın Donanım Arşivinde inceleme videosu vardı pek kötü şeyler söylemiyordu Abdullah Abi onun için eklemiştim aslında
27inç için neden tavsiye edilmediğini tam olarak anlayamadım. Eğer mantıksızsa ben de tabi boşa para vermek istememeğer 27'' almakta kararlıysan ve bütçede daha yukarı çıkamıyorsan alabilirsin bence kötü monitörler değiller
27'' monitörde fps oyunları oynaması biraz daha zor oluyor ekran büyük olduğu için her tarafa odaklanamıyorsun.o yüzden.27inç için neden tavsiye edilmediğini tam olarak anlayamadım. Eğer mantıksızsa ben de tabi boşa para vermek istemem
Evet rekabetçi oyunlar oynuyorum ama hikaye tabanlı oyunlara da ilgim var o yüzden düşüneceğim teşekkürler.27'' monitörde fps oyunları oynaması biraz daha zor oluyor ekran büyük olduğu için her tarafa odaklanamıyorsun.o yüzden.