SpecialTricks
80+
- Reaksiyon skoru
- 47
Selamlar,
Bir tane Monitör kolu seçmeye çalışıyoruz. ( Şu Amortisörlü Olanlardan )
+ Bir Laptop'a ''Eye tracker 5'' takılacak
( GÖZ TAKİP CİHAZI - Tobii Eye Tracker 5 | The Next Generation of Head Tracking and Eye Tracking | Tobii Gaming)
+ Laptobu da bir 25-27 inç monitöre bağlayacağız.
Tercihimiz en az 25 ve 27 inç monitör
Monitör Kolu için de yatağa yandan bir ekipman alıp ona bağlamak istiyoruz.
Şu ''https://www.hepsiburada.com/evgun-c...0103-laptop-sehpasi-06-beyaz-pm-HBC00002LNDP1''
Ya da şu ''Hodbehod Eğim Ve Yükseklik Ayarlı Tekerli Mouse Bölmeli Laptop Sehpası''
Kol olarak bunu seçmek istedik :
www.flexyarm.com
Laptobu koymak için aparat bu :
www.flexyarm.com
Saçma bir toplama oldugunun farkındayım.
En iyi neler yapılabilir, onun için en azından amacımı anlatmak sebebiyle paylaşmak istedim.
Bir ALS hastası için böyle bir setup toplamak istiyorum.
Als ne dersen kısaca açıklamak isterim;
Motor nöron hastalığı diye yani ''stephan hawking'' hastalığı olarak da geçer.
Bu hastalığa sahip kişilerin vücuttaki hiçbir kası aktif değildir ve yatar pozisyonda yaşarlar.
Göz takip cihazıyla konuşurlar. Yazı yazabilirler, sesli konuşabilirler ( BİLGİSAYAR SAYESİNDE ) ve bilgisayara komut verebilirler. %90 farklı sebeplerden ve %10 da genetik faktörlerden dolayı bu hastalığa maruz kalırlar.
ALS hastalığıyla yaşayan bu canın yatağına bu ayak ve kolları yapmak, setup kurmak için size yazmış bulunuyorum. En sağlıklı seçimi sizinle yapabileceğimizi düşünüyorum. Yanlış anlamayın, sizden yardım istiyorum ama camiye yardım değil, toplama işlemi ve hangi ürünleri tercih etmemiz gerektiği konusunda bir yardım.
Yardımcı olursanız çok memnun olacağım.
Şimdiden Teşekkürler.
Bir tane Monitör kolu seçmeye çalışıyoruz. ( Şu Amortisörlü Olanlardan )
+ Bir Laptop'a ''Eye tracker 5'' takılacak
( GÖZ TAKİP CİHAZI - Tobii Eye Tracker 5 | The Next Generation of Head Tracking and Eye Tracking | Tobii Gaming)
+ Laptobu da bir 25-27 inç monitöre bağlayacağız.
Tercihimiz en az 25 ve 27 inç monitör
Monitör Kolu için de yatağa yandan bir ekipman alıp ona bağlamak istiyoruz.
Şu ''https://www.hepsiburada.com/evgun-c...0103-laptop-sehpasi-06-beyaz-pm-HBC00002LNDP1''
Ya da şu ''Hodbehod Eğim Ve Yükseklik Ayarlı Tekerli Mouse Bölmeli Laptop Sehpası''
Kol olarak bunu seçmek istedik :
Flexyarm 107 Pro Profesyonel Monitör Kolu
Tam amortisörlü masa tipi monitör kolu. Tüm yükseklik ve açılarda kolay kullanım sağlar.Laptobu koymak için aparat bu :
Flexyarm Laptop Taşıyıcı Aparat Silver
Tüm Flexyarm Kolları ile Uyumlu Laptop Taşıyıcı Aparat. Hemen Şimdi Al!Saçma bir toplama oldugunun farkındayım.
En iyi neler yapılabilir, onun için en azından amacımı anlatmak sebebiyle paylaşmak istedim.
Bir ALS hastası için böyle bir setup toplamak istiyorum.
Als ne dersen kısaca açıklamak isterim;
Motor nöron hastalığı diye yani ''stephan hawking'' hastalığı olarak da geçer.
Bu hastalığa sahip kişilerin vücuttaki hiçbir kası aktif değildir ve yatar pozisyonda yaşarlar.
Göz takip cihazıyla konuşurlar. Yazı yazabilirler, sesli konuşabilirler ( BİLGİSAYAR SAYESİNDE ) ve bilgisayara komut verebilirler. %90 farklı sebeplerden ve %10 da genetik faktörlerden dolayı bu hastalığa maruz kalırlar.
ALS hastalığıyla yaşayan bu canın yatağına bu ayak ve kolları yapmak, setup kurmak için size yazmış bulunuyorum. En sağlıklı seçimi sizinle yapabileceğimizi düşünüyorum. Yanlış anlamayın, sizden yardım istiyorum ama camiye yardım değil, toplama işlemi ve hangi ürünleri tercih etmemiz gerektiği konusunda bir yardım.
Yardımcı olursanız çok memnun olacağım.
Şimdiden Teşekkürler.