indirim bekle g3 icin o zaman. 2500 tl etmez o monitor. belki 2200 falan. Ghostingede hazir ol.öyle istiyorum hocam zevkler ve renkler misali. curved seviyorum
g3 curved mi hocam değil diye biliyorumindirim bekle g3 icin o zaman. 2500 TL etmez o monitor. belki 2200 falan. Ghostingede hazir ol.
bi de senin curved olmayan full hd 144hz monitör önerin var mıdır hocam degerlendiririm bakıpindirim bekle g3 icin o zaman. 2500 TL etmez o monitor. belki 2200 falan. Ghostingede hazir ol.
degilmis heralde. yanlis hatirlamisim.g3 curved mi hocam değil diye biliyorum
g3 curved mi hocam değil diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
bi de senin curved olmayan full hd 144hz monitör önerin var mıdır hocam degerlendiririm bakıp
bu monitoru letgoda sıfır 2000tlye yüklenmiş bulmuştum dün alınır mı hocam az pazarlık yapıp alayım iyiysedegilmis heralde. yanlis hatirlamisim.
MSI Optix G24C6 23.6" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Optix G24C6 23.6" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Optix G24C6 23.6" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.805,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
LG 23.8" 24GN650 144Hz 1ms Pivot Oyuncu Monitörü - MoleculePC
Bu oyuncu monitörü 1ms’ den daha az gecikme süresi sunarak çok yüksek hız sağlar. Hızlı yanıt süresi ile oyunlardamoleculepc.com
alınırbu monitoru letgoda sıfır 2000tlye yüklenmiş bulmuştum dün alınır mı hocam az pazarlık yapıp alayım iyiyse
yanlis alarm benim buldugum 75hz olaniymisbu monitoru letgoda sıfır 2000tlye yüklenmiş bulmuştum dün alınır mı hocam az pazarlık yapıp alayım iyiyse
alınır