Monitör Önerisi Alabilir miyim?

defryy

80+
Reaksiyon skoru
13
Bütçe
4000
Merhaba arkadaşlar, geçtiğimiz ayın 11'de Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1ms Monitörünü aldım ancak gosting problemi yüzünden değişim istedim ve yeni gelen aynı üründeyse önceki üründen daha da fazla şekilde gosting ve yetmezmiş gibi ölü piksel ile karşılaştım. Monitörden de pek anlamıyorum girdiğim forumlarda detaylı bir bilgide edinemiyorum, rica etsem yardımcı olur musunuz?

Model önerisinde bulunmayacağım ama alacağınız monitör IPS Panel olsun, VA paneller çok kötü.

Belirtmeyi unutmuşum, genellikle CS:GO ve Valorant oynuyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Model önerisinde bulunmayacağım ama alacağınız monitör IPS Panel olsun, VA paneller çok kötü.
Önerin için teşekkür ederim.

Öneririm.

Monitörde Pivot özelliği, arkaya öne yaslanma, yukarı aşağı kaldırma, hoparlör YOK.

Eksilerini baştan söyleyeyim aldıktan sonra pişman olmayın.

Artıları:

1 MS GTG
LG Gerçek IPS Panel
144 Hz

sadece e spor oyunları oynuyorsan IPS alma

Öneririm.

Monitörde Pivot özelliği, arkaya öne yaslanma, yukarı aşağı kaldırma, hoparlör YOK.

Eksilerini baştan söyleyeyim aldıktan sonra pişman olmayın.

Artıları:

1 MS GTG
LG Gerçek IPS Panel
144 Hz
Öneriniz için teşekkür ederim.

sadece e spor oyunları oynuyorsan IPS alma
Peki öneriniz ne olur. Aldığım Asus monitör Va paneldi ve yaşamadığım sorun kalmadı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Rica ederim cidden güzel monitördür iyi değerlendirin.
Gosting problemi yaşamayacağım farklı bir monitör önerin var mı ? Biraz olsun bilgi toplamaya çalışıyorum o kadar çok yazı okudum ki tekrardan problem yaşamamak için ama şuan kafam çok karışık.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,899
Üyeler
195,195
Son üye
0xMK
Geri